• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 9001-1659

    De informatie in dit artikel kan van pas komen wanneer je, als je een downloadcode voor een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket probeert in te lossen op de Nintendo-website, de foutcode 9001-1659 te zien krijgt met het bericht “Je bent niet oud genoeg om dit product of deze dienst te kopen of te gebruiken.”

    Informatie

    Downloadcodes voor een familielidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket kunnen alleen gebruikt worden door Nintendo-accounteigenaars van 18 jaar of ouder.

    Wat kun je doen

    Laat de downloadcode gebruiken door een Nintendo-accounteigenaar in je Nintendo-accountfamiliegroep van 18 jaar of ouder. Zodra de code is ingewisseld, profiteren alle leden van de familiegroep van de dienst.

    • De beheerder van de familiegroep hoeft niet degene te zijn die de code gebruikt. De code kan worden ingewisseld door iedereen in de familiegroep van 18 jaar of ouder.
    • De beheerder kan de leden van de familiegroep beheren. Het familielidmaatschap blijft echter bij degene die de code heeft gebruikt, ongeacht bij welke familiegroep deze persoon is aangesloten.
    • Als momenteel niemand in je familiegroep 18 jaar of ouder is, moet je een volwassene toevoegen aan je familiegroep.