• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Foutcode: 9001-3851

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je, wanneer je een Nintendo Switch-gamevoucher probeert te gebruiken om een game voor te bestellen, je de foutcode 9001-3851 ontvangt met de melding “Hoewel dit artikel in aanmerking komt voor een voorbestelling met een Nintendo Switch-gamevoucher, zullen de vouchers die je hebt, te spoedig verlopen om ze voor deze voorbestelling te kunnen gebruiken. Je kunt de verloopdatum van een voucher bekijken via NINTENDO SWITCH ONLINE in het winkelmenu in je Nintendo-accountinstellingen.”

    Informatie

    Deze foutcode geeft aan dat al je huidige Nintendo Switch-gamevouchers zullen verlopen voordat de betaling voor voorbestellingen van de betreffende titel wordt verwerkt (niet eerder dan 7 dagen voor de releasedatum van de game).

    Lees de veelgestelde vragen over voorbestellen en van tevoren downloaden in de Nintendo eShop voor meer informatie over het gebruik van Nintendo Switch-gamevouchers voor voorbestellingen.

    Mogelijke oplossingen

    • Als je een voucher hebt die verloopt in de 7 dagen voor de releasedatum van de game, kun je de voucher op dat moment inwisselen. Houd er rekening mee dat de releasedatum kan veranderen.
      • Je kunt zien wanneer je vouchers verlopen in de sectie NINTENDO SWITCH ONLINE van het winkelmenu in je Nintendo-accountinstellingen, waar de verloopdatum van iedere voucher afzonderlijk wordt weergegeven, of via de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem:
        1. start de Nintendo eShop op via het HOME-menu met de Nintendo-account die gebruikt is om de vouchers te kopen.
        2. Selecteer je profielafbeelding in de hoek rechtsboven.
        3. Selecteer NINTENDO SWITCH ONLINE in het menu links.
        4. Scrol naar beneden naar de sectie NINTENDO SWITCH-GAMEVOUCHER. De afzonderlijke vouchers worden weergegeven met hun verloopdatums.
    • Als al je vouchers meer dan 7 dagen voor de release van de game verlopen en je een voucher wilt gebruiken voor die game, zul je meer Nintendo Switch-gamevouchers moeten kopen wanneer de release van de game dichterbij is.
    • Je kunt in plaats van een Nintendo Switch-gamevoucher ook een andere betalingsmethode (creditcard, PayPal, beschikbaar Nintendo eShop-tegoed) gebruiken om de game voor te bestellen.