• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Joy-Con-controllers worden niet opgeladen in de oplaadbare Joy-Con-houder

    Omschrijving:

    Een of beide Joy-Con-controllers worden niet opgeladen als ze zijn aangesloten op de oplaadbare Joy-Con-houder.

    Aanvullende informatie:

    • De Joy-Con-houder (HAC-011) die je in de doos van de Nintendo Switch vindt, kun je gebruiken om beide Joy-Con-controllers als één klassieke controller te gebruiken. Dit meegeleverde accessoire ondersteunt echter niet het opladen van de Joy-Con-controllers.
    • De oplaadbare Joy-Con-houder (HAC-012) is afzonderlijk verkrijgbaar en daarmee kun je blijven spelen terwijl je Joy-Con-controllers worden opgeladen.
    • Terwijl de Joy-Con-controllers worden opgeladen, blijft het oplaadlampje op de oplaadbare Joy-Con-houder branden. Zodra ze volledig zijn opgeladen, gaat het oplaadlampje uit.

    Belangrijk:

    Als de oplaadbare Joy-Con-houder niet werkt terwijl deze is aangesloten op de USB-poorten van de Nintendo Switch-houder, onderzoek dan wat het probleem kan zijn door hier te klikken.

    Wat kun je doen:

    1. Stel de voeding opnieuw in door de aansluitingen aan beide uiteinden ten minste 30 seconden lang los te koppelen.
      • Controleer tijdens het uitvoeren van deze stap of je de Nintendo Switch-voeding (HAC-002) gebruikt en of er geen snedes, kronkels of rafels in de kabels zitten.
      • Als je ziet dat er iets beschadigd is of als er een andere voeding wordt gebruikt, kan het probleem mogelijk worden opgelost door het onderdeel te vervangen door het juiste accessoire.
    2. Verifieer of de Joy-Con-controllers kunnen worden opgeladen terwijl ze zijn aangesloten op de Nintendo Switch.
      • Bevestig de Joy-Con-controllers aan het systeem en sluit de Nintendo Switch-voeding aan. hac_photo_console_acadapter_outlet.jpg
      • Kies CONTROLLERS in het HOME-menu. Het scherm geeft aan of het systeem en de Joy-Con-controllers worden opgeladen.
        • Als de Joy-Con-controllers niet kunnen worden opgeladen, zoek dan uit wat het probleem kan zijn met de stroomvoorziening.
    3. Verifieer eerst of je de Nintendo oplaadbare Joy-Con-houder (HAC-012) gebruikt. Sluit dan de Joy-Con-controllers hierop aan.
      • Als er een ander accessoire wordt gebruikt voor het opladen van de Joy-Con-controllers, kan het probleem mogelijk worden opgelost door deze te vervangen door het juiste accessoire (HAC-012).
    4. Sluit de Nintendo Switch-voeding aan op de oplaadbare Joy-Con-houder en vervolgens rechtstreeks op een stopcontact.

      Belangrijk:

      • Terwijl de Joy-Con-controllers worden opgeladen, blijft het oplaadlampje naast de USB-aansluiting op de oplaadbare Joy-Con-houder branden.
      • Zodra de batterijen van de Joy-Con-controllers volledig zijn opgeladen, gaat het oplaadlampje op de oplaadbare Joy-Con-houder uit.

    Is het oplaadlampje naast de USB-aansluiting op de oplaadbare Joy-Con-houder gaan branden?



    1. Controleer terwijl de oplaadbare Joy-Con-houder is aangesloten op de voeding of de Joy-Con-controllers worden opgeladen.
      • Kies CONTROLLERS in het HOME-menu. Het scherm geeft aan of het systeem en de Joy-Con-controllers worden opgeladen.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost:

    Als de Joy-Con-controllers niet worden opgeladen met de oplaadbare Joy-Con-houder maar wel als ze zijn aangesloten op het systeem, moet de oplaadbare Joy-Con-houder worden vervangen.

    Neem contact op met onze klantenservice.


    1. Controleer de batterijstatus op de Joy-Con-controller.
      • Als de batterij van de Joy-Con-controllers ongeveer volledig is opgeladen, wordt normaal het opladen van de Joy-Con-controllers gestopt en gaat het oplaadlampje uit.
      • Als de batterij niet volledig is opgeladen en het oplaadlampje op de oplaadbare Joy-Con-houder brandt niet, moet de oplaadbare Joy-Con-houder worden vervangen.

        Neem contact op met onze klantenservice.

    Gerelateerde categorieën