• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Ring Fit Adventure - Vraag en antwoord

  De Ring Fit Adventure-game is een nieuwe, innovatieve entertainmentervaring van Nintendo voor zowel gamers als niet-gamers. De ervaring combineert fitness met de fun van een avontuurgame, waarin spelers het om beurten tegen vrienden en familie kunnen opnemen om een topscore neer te zetten. Ring Fit Adventure bevat de nieuwe Ring-Con- en beenband-accessoires. Als er een Joy-Con-controller is bevestigd aan de Ring-Con, reageert deze op de bewegingen en inspanningen van de speler. De beenband wordt om je dij gewikkeld en bevat een Joy-Con die reageert op de bewegingen van je onderlichaam. Met deze accessoires zet Ring Fit Adventure oefeningen in de echte wereld om naar acties in de game.

  Wat is Ring Fit Adventure?

  • Ring Fit Adventure is een frisse, nieuwe ervaring waarin spelers een avontuurlijke wereld verkennen en vijanden verslaan met echte fitnessoefeningen. Het plezier van een avontuurgame motiveert spelers om regelmatig te bewegen terwijl ze hun reis voortzetten.
  • Dankzij de inbegrepen Ring-Con- en beenband-accessoires, die nieuw zijn voor deze software, kan de game de echte bewegingen van de gebruiker omzetten naar acties in de game. Zo kun je bijvoorbeeld op je plaats rennen om je personage door de wereld te verplaatsen, en squats en draaien omzetten naar krachtige aanvallen.
  • Spelers kunnen extra oefeningen gebruiken om het beurtelings op te nemen tegen vrienden en familie voor topscores. Zo wordt fitnessen een leuke activiteit voor mensen van verschillende vaardigheidsniveaus en levenswijzen.

  Wat is de releasedatum?

  18 oktober 2019

  Hoeveel kost het?

  De uiteindelijke prijs voor consumenten wordt bepaald door de verkopers.

  Wat zit er inbegrepen in de game?

  • De Ring Fit Adventure-gamecard, die gespeeld kan worden op een Nintendo Switch-systeem
  • De Ring-Con- en beenband-accessoires

  Is er ook een digitale versie van de game? Zijn de Ring-Con- en beenband-accessoires afzonderlijk verkrijgbaar?

  • Ring Fit Adventure is alleen verkrijgbaar als fysieke gamecard in een bundel met de Ring-Con en beenband.
  • Er zijn geen plannen om de accessoires beschikbaar te maken voor afzonderlijke verkoop.
  • Je kunt de accessoires bestellen ter vervanging via de sectie Accessoires in de My Nintendo Store.

  Heb ik een Nintendo Switch-systeem nodig om te spelen?

  Een Nintendo Switch-systeem is vereist om te spelen. Als je een Nintendo Switch Lite-systeem gebruikt heb je aanvullende accessoires (apart verkrijgbaar) nodig.

  Kan ik Ring Fit Adventure gebruiken met een Nintendo Switch Lite?

  • We raden een Nintendo Switch-systeem met afneembare controllers aan om Ring Fit Adventure te spelen.
  • Ring Fit Adventure kan gebruikt worden met een Nintendo Switch Lite-systeem als je een linker-Joy-Con en een rechter-Joy-Con verbindt (apart verkrijgbaar). Als je een Nintendo Switch Lite-systeem en afzonderlijke, draadloos verbonden Joy-Con-controllers gebruikt, heb je ook een standaard nodig en een apparaat om de controllers op te laden, zoals de oplaadbare Joy-Con-houder.

  Biedt de game voorzieningen voor spelers met een beperkte mobiliteit of behendigheid?

  • In de Avontuur-stand kunnen bepaalde bewegingen worden toegewezen aan knoppen. Dit kan in sommige gevallen van pas komen voor spelers met beperkte mobiliteit.
  • Het is mogelijk om de categorie van een fitnessvaardigheid te wijzigen door een bepaald voorwerp te gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld armvaardigheden gebruiken om de schade aan te richten van een beenvaardigheid.
  • Spelers dienen contact op te nemen met hun dokter of relevante fitnessprofessional als ze een fitnessprogramma willen beginnen of twijfels hebben over hun geschiktheid om Ring Fit Adventure te spelen.