• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Systeemupdate voor Nintendo Switch-systemen

    Informatie:

    Na het installeren van de systeemupdate die gepland staat voor 19 september 2018 (woensdag), zal het niet meer mogelijk zijn om je Nintendo-account te ontkoppelen van je Nintendo Switch-gebruiker.

    Voordat deze wijziging in werking treedt, is het belangrijk om te controleren of je Nintendo-account of de Nintendo-account van je kind aan de juiste gebruiker is gekoppeld.

    • Volg deze link voor meer informatie over de Nintendo-account van je kind.

    Door te zorgen dat je Nintendo-account aan de juiste gebruiker is gekoppeld, kun je je opgeslagen gegevens, Nintendo Switch Online-lidmaatschap en Nintendo eShop-content op correcte wijze beheren.

    Hoe je dit controleert

    1. Je kunt de gekoppelde Nintendo-account voor elke gebruiker bekijken via > GEBRUIKERSINSTELLINGEN > 'Gekoppelde Nintendo-account' op diens gebruikerspagina. Een gedeelte van het e-mailadres en de gebruikersnaam van de Nintendo-accounthouder worden weergegeven.
    2. Als je er niet zeker van bent dat de gebruiker aan de juiste Nintendo-account is gekoppeld, controleer dan het volgende:
      • Log in op de Nintendo-accountwebsite en kies WINKELMENU aan de linkerkant. Vergelijk je huidige tegoed en je totale aantal gouden punten van My Nintendo met die in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem.
      • Als je het nog steeds niet zeker weet, vergelijk dan de digitale software op je Nintendo Switch-systeem met je aankoopgeschiedenis in het winkelmenu of controleer of je bevestigingsmails van aankopen hebt ontvangen.

    Je Nintendo-account ontkoppelen

    Tot 19 september (woensdag) zul je je account nog kunnen ontkoppelen. Volg deze link voor instructies.