• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Veelgestelde vragen over Nintendo Switch Sports

  Welke controllers en speelstijlen zijn compatibel met Nintendo Switch Sports?

  Afhankelijk van de geselecteerde sport ondersteunt Nintendo Switch Sports gesynchroniseerde Joy-Con-controllers, enkele Joy-Con controllers en Joy-Con + beenband-combinaties. Nintendo Switch-Pro-controllers zijn niet compatibel.

  Nintendo Switch Sports ondersteunt geen handheldstijl. Voor de beste speelervaring gebruik je een Nintendo Switch of Nintendo Switch – OLED-model in tv-stijl.

  Wat kan ik doen als mijn personage niet de juiste acties uitvoert wanneer ik de Joy-Con-controller beweeg?

  Volg onze stappen voor Joy-Con-bewegingsbesturing reageert niet goed.

  Als het probleem alleen optreedt wanneer je het beenband-accessoire gebruikt, zorg dan dat de band goed is bevestigd. Bevestig de beenband aan het midden van je linker- of rechterdij en bevestig een linker-Joy-Con zodat deze naar voren wijst. Als de Joy-Con niet naar voren wijst, zal deze mogelijk moeite hebben om te reageren op een schoppende beweging.

  Kan ik voicechat gebruiken wanneer ik online speel met anderen?

  Ja, voicechat is beschikbaar in spelen "Met vrienden" via de smartphone-app van Nintendo Switch Online. Je hebt een Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om online te spelen en de smartphone-app te gebruiken. Gebruikers jonger dan 13 jaar met Nintendo-accounts kunnen geen voicechat gebruiken.

  Waarom kan ik alleen maar een proefversie spelen als ik "Wereldwijd" selecteer?

  Je hebt een actief Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig om Nintendo Switch Sports online te spelen. Als je geen Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, kun je een proefcompetitie spelen tegen computertegenstanders wanneer je "Wereldwijd" selecteert.

  Als je een Nintendo Switch Online-lidmaatschap hebt, zorg dan dat je de juiste gebruiker hebt geselecteerd wanneer je de Nintendo Switch Sports-software opent. Als je net aan een nieuw lidmaatschap bent begonnen, sluit dan de software en probeer het na een korte tijd nog eens.