• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Waarom mis ik een bepaalde bezoeker, evenement of activiteit op mijn eiland? (Animal Crossing: New Horizons)

    De informatie in dit artikel kan van pas komen als je problemen hebt met het vinden van bepaalde personages of evenementen in Animal Crossing: New Horizons.

    Als je het gevoel hebt dat je bepaalde dingen mist in Animal Crossing: New Horizons, zijn hier een paar dingen om in het achterhoofd te houden.

    Elke speler zal een andere ervaring hebben op het eiland

    in Animal Crossing: New Horizons. Je ontdekt en beleeft je eigen persoonlijke avontuur op het eiland. Bepaalde evenementen en activiteiten kunnen alleen op bepaalde dagen beschikbaar zijn op jouw eiland en op andere dagen beschikbaar zijn op de eilanden van andere spelers. De manier waarop jij interactie hebt met personages en de activiteiten die jij onderneemt, zijn ook van invloed op de ervaringen die beschikbaar zijn in de game. Elke dag biedt voor elke speler weer andere verrassingen.

    Je weet ook nooit wat je moet verwachten als je een verrassingseiland bezoekt met Dodo Airlines. Je bezoekt nooit twee keer hetzelfde eiland en voorwerpen die je achterlaat zijn niet meer terug te halen, maar je kunt wel verrassingseilanden tegenkomen die soortgelijke kenmerken hebben. Als je op zoek bent naar unieke eilanden, kun je verrassingsreizen blijven maken om te zien waar je belandt!

    Bepaalde systeem- en spelinstellingen kunnen van invloed zijn op je game

    Sommige functies zijn alleen beschikbaar op specifieke tijden of na het voltooien van bepaalde taken

    Belangrijk: Als verschillende gebruikers Animal Crossing: New Horizons op hetzelfde Nintendo Switch-systeem spelen, kan alleen de Eilandwoordvoerder bepaalde mijlpalen bereiken. De Eilandwoordvoerder is de eerste speler die de game start en op het eiland aankomt.

    • Als je de Eilandwoordvoerder bent, kun je aan Tom Nook bij de servicebalie vragen wat je moet doen. Sommige dieren bezoeken mogelijk alleen je eiland na het voltooien van bepaalde taken.
    • Nadat Isabelle zich bij de servicebalie heeft gevoegd, vraag je of zij je eiland wil beoordelen. Bepaalde evenementen zijn afhankelijk van je beoordeling.
    • Vakanties en speciale evenementen zijn beschikbaar op bepaalde kalenderdagen. Zorg ervoor dat de datum en tijd juist zijn ingesteld op je Nintendo Switch-systeem en dat je de meest recente software-update hebt geïnstalleerd om mee te doen aan deze evenementen.
    • Veel evenementen en bezoekers zijn niet gebonden aan een vast schema. Je weet bijvoorbeeld nooit wanneer Gulliver kan aanspoelen of wanneer je een sterrenregen zult zien. Speel de game elke dag om te zien welke verrassingen het eiland voor je heeft. Bepaalde bezoekers en evenementen zul je soms weken of langer niet zien.
    • Bepaalde evenementen, insecten en vissen zijn er alleen op bepaalde tijden op een dag, in het jaar en onder specifieke voorwaarden. Zo kun je bijvoorbeeld een vallende ster alleen op een heldere avond zien. Zorg dat je het eiland op verschillende momenten verkent om te zien hoe het gedurende de dag verandert.

    Je hebt de DLC Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise nodig om naar een eilandengroep af te reizen waar je vakantiehuizen en eilandfaciliteiten kunt ontwerpen.

    Met de DLC Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise kun je:

    • Interieurs ontwerpen
    • Tuinen en exterieurs verzorgen
    • Poki verdienen en uitgeven aan nieuwe meubels
    • Suggesties doen om te verbouwen of een vakantiehuis te delen
    • Je technieken en verdiende voorwerpen meenemen naar het hoofdeiland.

    Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise is te koop in de Nintendo eShop of gratis te downloaden zonder extra kosten met een actief lidmaatschap van Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket. Lees Zo krijg je toegang tot Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise voor meer informatie.