• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo ontvang je bonussen voor opgeslagen Splatoon 2-gegevens in Splatoon 3

    In dit artikel wordt uitgelegd hoe je bonussen ontvangt in de game voor het overzetten van bepaalde opgeslagen Splatoon 2-gegevens op je systeem naar Splatoon 3.

    Opmerking

    • Deze functie verwijdert je opgeslagen Splatoon 2-gegevens niet en heeft geen enkele invloed op deze gegevens. Hiermee ontgrendel je alleen bonussen in Splatoon 3.
    • Het overzetten van je opgeslagen gegevens heeft geen invloed op je spelerniveau in Splatoon 3.
    • Je moet verbonden zijn met het internet om de vraag of je gegevens wilt overzetten te ontvangen.

    Informatie

    Als er opgeslagen gegevens van Splatoon 2 op je systeem staan, kan een deel daarvan worden overgezet naar Splatoon 3. Als je dat doet, zijn er zelfs enkele beloningen in de game:

    • Ontvang drie gouden Krabbert-vergunningen die je kunt inwisselen voor hoofdwapens, ongeacht je spelerniveau
    • Doe vanaf het begin van de game mee aan chaosgevechten, ongeacht je spelerniveau
    • Begin de game met een hogere rang, afhankelijk van je rang in Splatoon 2
    • Word gekoppeld aan spelers met vergelijkbare vaardigheidsniveaus uit Splatoon 2

    Voltooi de volgende stappen

    1. Controleer of je opgeslagen Splatoon 2-gegevens op dit systeem staan en gekoppeld zijn aan jouw gebruiker door Splatoon 2 te starten in het HOME-menu.
      • Als je geen toegang meer hebt tot de software van Splatoon 2, kun je controleren of je opgeslagen gegevens op het systeem hebt staan in SYSTEEMINSTELLINGEN > GEHEUGENBEHEER > OPGESLAGEN GEGEVENS WISSEN. (Kies er niet voor om daadwerkelijk opgeslagen gegevens te wissen.)
      • Als je je opgeslagen gegevens niet in de game of in het Geheugenbeheer ziet, raadpleeg dan onze gids Opgeslagen spelgegevens ontbreken of kunnen niet worden gelezen.
    2. Zorg dat je Splatoon 3-software over de laatste updates beschikt.
    3. Start Splatoon 3 in het HOME-menu met dezelfde gebruiker die Splatoon 2-gegevens heeft.
    4. Als de software opgestart is, wordt je gevraagd of je je opgeslagen Splatoon 2-gegevens wilt overzetten. Kies JA om de opgeslagen gegevens over te zetten.
      • Als dit de eerste keer is dat je de Splatoon 3-software start, kan het zijn dat deze vraag wat later in de game wordt gesteld, maar in elk geval voordat je je eerste online gevecht kunt beginnen.

    Als het probleem nog steeds niet is opgelost:

    Als je niet gevraagd wordt of je je opgeslagen Splatoon 2-gegevens wilt overzetten voordat je je eerste online gevecht begint, of als je ervoor hebt gekozen om de gegevens niet over te zetten, kun je de opgeslagen Splatoon 2-gegevens voor deze Nintendo-account niet overzetten naar Splatoon 3. De optie om gegevens over te zetten is per Nintendo-account maar één keer beschikbaar, zelfs als je je opgeslagen Splatoon 3-gegevens verwijdert en opnieuw begint.

    Alle voordelen die worden ontgrendeld door deze opgeslagen gegevens over te zetten, kunnen ook worden behaald door de game gewoon te spelen.