• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Berichtgeving over het niet langer kunnen koppelen van een Facebook- of Twitter-account om in loggen op een Nintendo-account

  Sinds 25 oktober 2022 is het niet langer mogelijk om een Facebook- of Twitter-account aan een Nintendo-account te koppelen.

  • Het is ook niet langer mogelijk om een Facebook- of Twitter-account te gebruiken om een nieuwe Nintendo-account te maken.
  • Je kunt nog wel inloggen en een nieuwe Nintendo-account maken als je een Google- of Apple-account gebruikt.
  • Tevens is het niet langer mogelijk om missies te voltooien waarbij je My Nintendo-punten verdient door een Nintendo-account aan een Facebook- of Twitter-account te koppelen.

  We bieden onze excuses aan voor eventueel ongemak voor diegenen die een Facebook- of Twitter-account hebben gebruikt om in te loggen bij hun Nintendo-account.

  Hoe je kunt inloggen na deze verandering

  Na deze verandering is het niet langer mogelijk om met een Facebook- of Twitter-account in te loggen op een Nintendo-account.

  Op systemen waarop je al bent ingelogd op je Nintendo-account, kun je mogelijk je Nintendo-account blijven gebruiken zonder dat het nodig is om opnieuw in te loggen. Als je echter op het inlogscherm komt, kun je op de volgende manieren inloggen:

  • Log in met het e-mailadres dat je voor je Nintendo-account hebt ingesteld (of je inlog-ID) en je wachtwoord.
   • Voer het wachtwoord van je Nintendo-account in, niet het wachtwoord van je Facebook- of Twitter-account.
  • Log in met je Google- of Apple-account.

  Voor meer informatie kun je hier lezen hoe je kunt inloggen op een bestaande Nintendo-account.

  Veelgestelde vragen

  Wat kan ik doen als ik geen wachtwoord heb ingesteld voor mijn Nintendo-account of als ik mijn wachtwoord niet meer weet?

  Kies WACHTWOORD VERGETEN? op de inlogpagina voor Nintendo-accounts en volg de instructies. Lees voor meer informatie deze instructies over het herstellen van het wachtwoord van je Nintendo-account.

  Waarom heb ik nog geen e-mail ontvangen over het herstellen van mijn wachtwoord?

  Het kan enige tijd duren voordat je de e-mail ontvangt.

  • Opmerking: e-mails over je Nintendo-account worden altijd verstuurd door no-reply@accounts.nintendo.com. Voeg dit adres toe aan je adresboek en je lijst van vertrouwde ontvangers om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste e-mails ontvangt.

  Neem contact op met onze klantenservice als je na lange tijd nog steeds geen e-mail hebt ontvangen.

  Ik heb geen toegang meer tot het e-mailadres dat ik heb ingesteld voor mijn Nintendo-account. Wat kan ik doen?

  Als je geen toegang hebt tot het e-mailadres dat je hebt ingesteld, kun je zelf geen nieuw e-mailadres instellen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice.