• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Plezier voor meerdere spelers

  Er zijn tal van manieren waarop je samen met je vrienden en familie op Nintendo-systemen kunt spelen. Verzamel je vrienden en beleef verschillende games waarin je samen kunt werken, tegen anderen kunt spelen of om de beurt kunt spelen!

  Haal het kind in je naar boven in competitieve games waarin je het opneemt tegen andere spelers. Racegames, zoals die in de Mario Kart-serie, zijn perfect om met meerdere mensen te spelen.

  In coöperatieve games vorm je samen met andere spelers een team en werk je samen om een bepaald doel te bereiken. In New Super Mario Bros. U voor de Wii U kunnen vier spelers tegelijkertijd deelnemen aan de actie. Een vijfde speler kan zelfs helpen door blokken in het level te plaatsen met de Wii U GamePad!

  Speel om de beurt in partygames zoals Wii Party U voor de Wii U. Dit zijn geweldige games om met een groep vrienden te spelen, en ze zijn vaak erg gevarieerd!

  Als iedereen een eigen exemplaar van de game heeft, dan kunnen Nintendo 3DS-bezitters op hun systeem tegen anderen spelen via Local Play. Zo kun je samen met andere spelers een balletje slaan in Mario Golf: World Tour, of samen door de jungle slingeren in Donkey Kong Country Returns 3D!

  In games voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen die Download Play ondersteunen, zoals Mario Party: Island Tour, heb je maar één exemplaar van de game nodig om tegen anderen te kunnen spelen. Iedere speler heeft wel zijn eigen Nintendo 3DS-systeem nodig.

  Nintendo 3DS-bezitters kunnen via StreetPass voorwerpen en uitdagingen van andere spelers krijgen als ze elkaar op straat tegenkomen! Bekijk de huisdieren van andere spelers in nintendogs + cats, of laat anderen je huis zien in Animal Crossing: New Leaf!

  Sommige Wii U-games bieden asymmetrische gameplay, waarbij sommige spelers andere doelen hebben dan de rest. In Nintendo Land kan bijvoorbeeld één speler een personage besturen op de Wii U GamePad, terwijl maximaal vier andere spelers op de tv spelen en samenwerken om de speler met de GamePad te verslaan.