• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Communicatie

  De verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen communiceren met andere Nintendo 3DS-systemen en het internet. Alle draadloze communicatie kan worden uitgeschakeld met de draadloosschakelaar. Daarnaast kun je de toegang beperken met ouderlijk toezicht.

  De verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen automatisch naar spelgegevens zoeken en deze uitwisselen met andere Nintendo 3DS-systemen. Je stelt van tevoren in of, en zo ja welke content je wilt uitwisselen, waarna de gegevens kunnen worden gebruikt om unieke games te spelen of toegang te krijgen tot aanvullende content in titels die ondersteund worden door StreetPass. Bezoek het StreetPass-portaal voor meer informatie.

  CI16_3DSXL_StreetPass.png
  CI7_ParentsSection_Hardware_Nintendo3DSand2DS_SpotPass.png

  De verschillende Nintendo 3DS-systemen zitten vol verrassingen, zoals de content die je ontvangt met SpotPass. Via SpotPass kun je op de verschillende Nintendo 3DS-systemen berichten ontvangen van Nintendo en zijn partners. Zo blijf je bijvoorbeeld op de hoogte van aanbiedingen of nieuwe software, of ontvang je gratis voorwerpen die je in games kunt gebruiken. Klik hier voor meer informatie over SpotPass.

  CI7_ParentsSection_Hardware_Nintendo3DSand2DS_Miiverse.png

  Miiverse is een netwerkdienst waarmee spelers uit de hele wereld games kunnen bespreken, ervaringen kunnen delen met handgeschreven en getypte berichten, en schermafbeeldingen van de game die ze spelen kunnen plaatsen, zodat anderen die kunnen bekijken. Klik hier voor meer informatie over Miiverse.