• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Wat is de Wii U?

  De Wii U is Nintendo's eerste HD-spelsysteem voor thuisgebruik. Het is een krachtig systeem met een controller die de manier waarop je speelt en verbindingen met anderen maakt, verandert. Er zijn verschillende hardwarepakketten verkrijgbaar. Bekijk de verschillende hardware-opties op onze Wii U-website.

  CI16_ParentsSection_Hardware_WiiU_What_02.png

  Een belangrijk onderdeel van de Wii U is de Wii U GamePad, een controller met een ingebouwd beeldscherm, die tal van nieuwe mogelijkheden biedt bij het spelen. Met de Wii U GamePad en een televisie kun je bijvoorbeeld multiplayer-games spelen, waarbij elke speler beschikt over zijn eigen beeldscherm. Daardoor hebben de spelers in sommige games zelfs een heel ander perspectief of afwijkende doelen. Ook kunnen spelers bepaalde software gebruiken met alleen de Wii U GamePad, zonder dat ze daarvoor de televisie nodig hebben. Erg handig als de tv al in gebruik is.

  CI_WiiU_img2.jpg

  De Wii U biedt een schat aan multiplayer-ervaringen en mogelijkheden om met het hele gezin te spelen. Het systeem kan ook worden gebruikt om via het internet met andere gamers te communiceren en spelen. Lees verder voor meer informatie over de kenmerken van de Wii U.

  CI16_ParentsSection_Hardware_WiiU_What_01.png