• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Beschermt Nintendo mijn kind als het online speelt?

  Nintendo heeft zich extra ingespannen om te garanderen dat de online ervaring zowel veilig als leuk is. In sommige gevallen kunnen spelers bijvoorbeeld geen informatie met elkaar uitwisselen, behalve als ze elkaar hebben toegevoegd aan de vriendenlijst op hun systeem. Op de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen kunnen spelers met andere mensen van over de hele wereld communiceren op Miiverse. Als je bepaald gedrag op Miiverse ongepast vindt, dan kun je het met één druk op de knop melden. We controleren Miiverse continu om ervoor te zorgen dat het voor iedereen een aangename omgeving is.

  CI16_ParentsSection_Online_NintendoProtect.png

  Als je liever niet wilt dat je kind verbinding maakt met het internet, dan kun je de toegang tot onlinefuncties beperken met het ouderlijk toezicht. Het ouderlijk toezicht werkt niet alleen voor Nintendo-games, maar ook voor games van onafhankelijke ontwikkelaars.

  Hoewel je in sommige Nintendo-games en games van onafhankelijke ontwikkelaars kunt spelen tegen willekeurige tegenstanders, kun je vaak niet communiceren met deze tegenstanders, tenzij je elkaar als vriend hebt geregistreerd.