• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Zo kun je software voorbestellen in de Nintendo eShop

    In dit artikel lees je hoe je software kunt voorbestellen in de Nintendo eShop.

    Opmerking: als er voor de game die je hebt voorbesteld, een actie loopt waarbij vroege kopers bonuscontent ontvangen, zullen eventuele bonusdownloadcodes pas verkrijgbaar worden nadat de betaling is verwerkt en de game is gedownload op je systeem, niet eerder dan zeven dagen voor de release van de game. Na de verwerking van de betaling staat je bonusdownloadcode vermeld op het transactiebewijs dat per e-mail naar je wordt verstuurd, en is ook te zien in je aankoopgeschiedenis op de Nintendo-accountwebsite.

    Je kunt sommige nog niet uitgebrachte Nintendo Switch-software voorbestellen in de Nintendo eShop. De betaling voor de voorbestelling wordt binnen zeven dagen voor de releasedatum van het product verwerkt. Op dat tijdstip wordt de software op je systeem gedownload, zodat je er meteen bij de release beschikking over hebt.

    Wat je kunt doen

    1. Open de Nintendo eShop vanuit het HOME-menu.
    2. Zoek de software op die je wilt voorbestellen.
    3. Kies NAAR HET VOORBESTELSCHERM.
      • Niet alle software kan in de Nintendo eShop worden voorbesteld. Kijk op de officiële Nintendo-website voor het laatste nieuws over wanneer de software kan worden gekocht of voorbesteld.

    Wanneer wordt de software gereleased?

    1. Kies je betalingsmethode en voer je betalingsgegevens in wanneer erom wordt gevraagd.
    2. Als er genoeg opslagruimte is, wordt de software op je systeem gedownload.
    3. Wanneer de software wordt gereleased, moet je een kleine update downloaden om de software te kunnen activeren en gebruiken.
    1. Controleer wanneer de betaling voor de voorbestelling wordt verwerkt (binnen zeven dagen voor de releasedatum van de software), en kies daarna VERDER.
      • Kies OVER VOORBESTELLINGEN om er meer informatie over te lezen, waaronder hoe je ze kunt annuleren.
    2. Selecteer de betalingsmethode die je voor de voorbestelling wilt gebruiken, en voer je betalingsgegevens in wanneer erom wordt gevraagd.
      • Als je gouden punten van My Nintendo hebt, kun je ervoor kiezen om ze voor de aankoop te gebruiken. Alle gouden punten die je op het tijdstip van de betalingsverwerking hebt, worden voor de aankoop gebruikt, tot aan de volledige aankoopprijs van de software. Je kunt het specifieke aantal gouden punten dat wordt gebruikt, niet instellen.
      • Aankomende titels die voor een voorbestelling met een Nintendo Switch-gamevoucher in aanmerking komen, kunnen met een voucher worden voorbesteld. Je kunt de actuele lijst met in aanmerking komende titels bekijken in de Nintendo eShop.
        • Opmerking: een voucher kan niet voor een voorbestelling worden ingewisseld als de voucher voor de releasedatum van het product verloopt.
    3.  De afrekening via je betalingsmethode vindt binnen zeven dagen voor de releasedatum plaats, waarna de software op je systeem wordt gedownload, mits er genoeg opslagruimte is. Wanneer de software wordt gereleased, moet je een kleine update downloaden om de software te kunnen activeren en gebruiken.
    • Als de betaling via je geselecteerde betalingsmethode mislukt (bijvoorbeeld bij ontoereikend tegoed), wordt je voorbestelling geannuleerd en wordt de software niet gedownload.
    • Als je Nintendo Switch-systeem voor reparatie is opgestuurd en niet meer is geregistreerd als het hoofdsysteem voor je Nintendo-account, wordt je voorbestelling opgeschort tot maximaal 60 dagen na de releasedatum van de software. Koppel je Nintendo-account aan een Nintendo Switch-systeem en bezoek de Nintendo eShop om je voorbestelling te reactiveren. Als je deze stappen niet binnen 60 dagen na de releasedatum van de software volgt, wordt je voorbestelling geannuleerd.