• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Game & Wario

    Wa-ha! Wanneer je al hebt gesnuffeld aan Wario's nieuwste poging om miljoenen binnen te halen in Game & Wario voor Wii U, kun je vast wel wat hulp gebruiken om genoeg Tokens te verdienen om alle vreemde en formidabele beloningen uit de CHICK-N-WIN-machine te halen. Zet een knijper op je neus om de dubieuze knoflookluchten te trotseren en volg deze tips om zonder veel zweet heel veel Tokens in de wacht te slepen!

    Om te beginnen…

    Game & Wario biedt toegang tot een dozijn geflipte spellen voor een enkele speler, en vier hilarische meerspelerspellen, die je allemaal kunt spelen met slechts een enkele GamePad. Het is trouwens bij veel één-speler-spellen ook mogelijk om de pret met andere spelers te delen. Toeschouwers kunnen bijvoorbeeld volgen en vertellen wat er op tv gebeurt, terwijl de hoofdspeler zijn aandacht richt op de gebeurtenissen op het Wii U GamePad-scherm. Vraag dus een vriend of gezinslid om mee te kijken en adviezen te brullen - zo krijg je de CHICK-N-WIN wel stevig aan de leg!

    ARROW

    De robots rukken op, en alleen Wario en zijn snorboog kunnen voorkomen dat alle aardbeien worden gestolen! Vuur je pijlen razendsnel op de mechanische belagers, of trek de pees van de boog op de Wii U GamePad helemaal naar achteren om een extra krachtig schot op te laden! Om een hele groep in één klap uit te schakelen kun je een vernietigend Sneeze Shot gebruiken - strooi gewoon een beetje peper op de neus voor een explosieve impact!

    CAMERA

    Als je Diamond City's sterjournaliste Mona wilt helpen haar doelwitten op de kiek te zetten, moet je een paar dingen in je achterhoofd houden. Om de goedkeuring van Editor Joe te krijgen moet je zorgen dat alle ogen zijn geopend en jouw kant op kijken op het moment dat je afdrukt, en het kan ook geen kwaad als ze precies midden in je vizier staan. Laat een vriend meekijken en je bewegingen bepalen, zodat jij alle aandacht kunt richten op het schieten van de perfecte plaatjes. Laat je partner ook naar verstopte Fronks speuren voor massa's bonuspunten!

    GAMER

    9-Volt’s moeder, 5-Volt, vindt het helemaal niet goed als hij na bedtijd nog opblijft om BALLOON FIGHTER te spelen – en als ze boos is, wil je echt niet met haar te maken hebben. Ontwijk dus haar woede en duik precies op het juiste moment onder de dekens door een schuin oog op alle gevaarlijke gebieden te houden: de deur, het raam, en, het engste van alles, de televisie. Naarmate het spel sneller gaat, wordt de actie intenser, en begint 5-Volt in vreemdere situaties te verschijnen - dus zet een vriend of twee op de uitkijk, zodat ze je kunnen waarschuwen als ze eraan komt! Als je de microgames zonder stress wilt spelen, kun je natuurlijk ook de makkelijkste weg kiezen en met 18-Volt spelen.

    DESIGN

    Help Dr Crygor om nieuwe robots te ontwerpen door zo goed mogelijk vormen en lijnen te tekenen. Het is moeilijk om zuiver op je gevoel in te schatten hoe lang een lijn is, maar gelukkig is er een praktische manier om de druk wat van je schouders te halen en je bibberhandje te temmen. Je kunt de stylus namelijk langs de rand van het touchscreen trekken om perfecte rechte lijnen te maken. En de hoeken van het touchscreen zijn een mooi uitgangspunt om een driehoek met een rechte hoek te tekenen!

    FRUIT

    Bij FRUIT draait alles om het misleiden van je tegenstander. Wanneer je als één van de agenten de dief probeert te vangen, kun je een combinatie van pesten en psychologie gebruiken om de rover met de Wii U GamePad uit de tent te lokken. Wanneer je als de fruitdief speelt, moet je steeds de drukte opzoeken en toeslaan wanneer het bijzonder druk in je omgeving is - haast je vooral niet. Wanneer je je rivalen een rad voor ogen wilt draaien in latere levels, moet je royaal gebruik maken van de schakelaars.

    ISLANDS

    Het is prima om een reeks goed scorende schoten te maken, maar om dit Fronk-festijn werkelijk te winnen kun je het beste een beetje gemeen spelen. Duw de stukken van andere spelers uit de puntenzones om ze zelf te claimen! Verspreid je Fronks zo veel mogelijk, liefst over verschillende eilanden, om te voorkomen dat een rivaal je hele groepje met één wreed schot het water in knalt.

    PIRATES

    Gebruik je schild snel en zonder te twijfelen om de projectielen uit elke richting te stoppen, en schud de pijlen er snel vanaf. Vergeet niet van te voren wat rek- en strekoefeningen te doen, want wanneer je zo stijf als een plank bent, lopen de piraten geheid over je heen...


    Je kunt meer lezen over Wario en zijn nieuwste verzameling van 16 spellen op de officiële Game & Wario-website. Als je je ogen daar goed de kost geeft, kun je zelfs nog meer hints vinden!