• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Welkom bij Nintendo Support

  Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

  Compatibele SD-kaarten identificeren

  Niet alle SD-kaarten zijn compatibel met het Wii-systeem. Lees daarom het volgende:

  Als je je Wii-systeem nog niet hebt bijgewerkt naar versie 4.0 van de Wii-systeemsoftware (klik hier om te ontdekken hoe je dit moet doen) of hoger, dan is het systeem alleen compatibel met SD-geheugenkaarten van 2 GB (gigabyte) of lager. Geheugenkaarten met een capaciteit van hoger dan 2 GB zullen naar waarschijnlijkheid niet werken met een Wii-systeem dat niet is bijgewerkt naar 4.0 of hoger.

  Als je je Wii-systeem hebt bijgewerkt naar versie 4.0 van de Wii-systeemsoftware of hoger, dan is het systeem compatibel met SD-geheugenkaarten van 2 GB (gigabyte) of lager en bovendien compatibel met SDHC-geheugenkaarten (zogenaamde 'High Capacity SD Cards') van maximaal 32 GB. SD-geheugenkaarten met een capaciteit van hoger dan 2 GB  en SDHC-geheugenkaarten met een capaciteit van hoger dan 32 GB zullen naar waarschijnlijkheid niet werken met het Wii-systeem. 

  SD-kaarten met een lage snelheid kunnen erg langzaam werken bij dataverplaatsing of zelfs helemaal niet werken. Dataverplaatsing kan ook erg langzaam gaan als er erg veel bestanden op de SD-kaart staan.

  Let op: zelfs met een compatibele SD-kaart, kunnen sommige apparaten afbeeldingen of video's creëren die niet compatibel zijn met het Wii-systeem.