• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Welkom bij Nintendo Support

    Krijg hulp voor je Nintendo-systemen, -software en -diensten

    Benodigdheden voor het maken van een internetverbinding

    Nintendo biedt alle Wii-gebruikers een kosteloze en leuke online dienst. Om echter met je Wii een verbinding met het internet te maken, moet je over de volgende benodigdheden beschikken:

    1. Je dient over een bestaande breedband internetverbinding te beschikken, zoals kabel of ADSL. Als je niet zeker weet of je wel of geen breedband internetverbinding hebt, neem dan contact op met je internetprovider.
    2. Een compatibele internetprovider. Hoewel de meeste internetdiensten compatibel zijn met de Wii, staan sommige providers niet toe, om extra apparaten op een netwerk aan te sluiten. Neem contact op met je provider voor meer informatie.
    3. De Wii moet toegang krijgen tot je breedband internetverbinding. Dit kan op een van de volgende drie manieren:

      • Via een draadloze router (aanbevolen)

        De Wii is compatibel met de meeste draadloze routers en hun beveiligingsopties. Klik hier als je nog geen draadloze router hebt en wilt weten wat je moet zoeken. Als je een draadloze router hebt en hulp nodig hebt bij het configureren van je Wii, klik dan hier voor een stapsgewijze uitleg.

      • Via een Nintendo Wi-Fi USB Connector

        De Nintendo Wi-Fi USB Connector is oorspronkelijk uitgegeven voor de Nintendo DS, maar kan ook als een draadloos Access Point functioneren voor je Wii, door hem simpelweg aan te sluiten op een USB-poort van een pc (vereist Windows XP of Vista). Klik hier voor meer informatie over de Nintendo Wi-Fi USB Connector. Als je al een Nintendo Wi-Fi USB Connector bezit en hulp nodig hebt bij de configuratie, klik dan hier.

      • Via een bedrade router, met behulp van de Wii LAN Adapter

        Als je een bedrade router hebt, kun je met de Wii LAN Adapter een ethernetverbinding tot stand brengen tussen je bedrade router en een USB-aansluiting op het Wii-systeem.