Spellen

Stap in een wereld van geweldige software die te downloaden is in de Nintendo eShop op de Wii U. Ontdek splinternieuwe spellen die speciaal voor Wii U zijn ontwikkeld, en herontdek klassiekers op de Virtual Console. Met gratis demo's van een selectie aan spellen, gebruikersbeoordelingen, video's, schermafbeeldingen en meer heeft de Nintendo eShop op de Wii U het allemaal!

Afhankelijk van de Wii U-hardwarebundel die je in bezit hebt en je gebruik ervan, is het mogelijk dat extra, externe opslagmedia vereist is om software te downloaden in de Nintendo eShop. Klik hier voor meer informatie over opslag op Wii U.

Downloadversies van verpakte Wii U-software

Je kunt downloadversies van de meest populaire Wii U-software downloaden vanuit je huiskamer. Met de downloadversies van meerdere spellen op je systeem, hoef je geen speldisks meer te wisselen.

Bekijk alle downloadversies van verpakte Wii U-software

DownloadSoftware_Purchase_NL.bmp

Wii U-downloadsoftware

Ontdek een breed aanbod aan originele en creatieve spellen voor Wii U van zowel onafhankelijke ontwikkelaars als de grote uitgevers. Van aparte partyspellen tot uitdagende platformspellen en nog veel meer, zit er voor ieder wel wat bij!

Bekijk alle Wii U-downloadsoftware

TM_WiiU_VirtualConsole.png

Virtual Console

Virtual Console op Wii U biedt je de perfecte manier om je favoriete spellen van vroeger weer opnieuw te beleven of misschien een spel te kopen dat je in de tijd dat het uitkwam helaas aan je voorbij hebt moeten laten gaan. Duik in de tijdloze avonturen van Mario, Donkey Kong en nog veel meer, via de klassieke downloads in de Nintendo eShop.

Bekijk de Virtual Console

Downloadversies van Wii-software

Beleef klassieke Wii-games opnieuw, of maak kennis met geweldige games die je misschien hebt gemist.

Meer informatie

Ga naar de Nintendo eShop voor de meest actuele prijsinformatie.