CI16_WiiU_VirtualConsole_LogoAsHeadline.png

Virtual Console

Virtual Console op de Wii U is de perfecte manier om je favoriete titels van weleer opnieuw te ontdekken of een spel uit te proberen dat je vroeger misschien gemist hebt! Ga op in klassieke avonturen met Mario, Donkey Kong en meer, die als download beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

Bekijk alle Wii U Virtual Console-spellen

CI16_WiiU_VirtualConsoleVisual.png

Verbeterd voor de Wii U

Gebruik off tv-play en speel klassieke titels op de Wii U GamePad, zonder de televisie in beslag te nemen, en maak wanneer je wilt een herstelpunt om je spel later te vervolgen. Ook heeft elk spel zijn eigen Miiverse-community waar je strategieën kunt bespreken, schermafbeeldingen kunt delen en je topscores kunt achterlaten!

Wii Virtual Console-titels overzetten

Spelers die de Wii-versie van een bepaalde Virtual Console-game gekocht hebben en deze hebben overgedragen naar hun Wii U-systeem, zullen de verbeterde Wii U-versie van hetzelfde spel kunnen kopen tegen een verlaagde prijs. Ga naar Klantenservice voor meer informatie over het overdragen van gegevens van de Wii naar de Wii U.

Nintendo eShop

In de Nintendo eShop kun je niet alleen Virtual Console-spellen kopen. Met downloadversies van verpakte spellen en spellen die je nergens anders zult vinden, biedt de Nintendo eShop alles wat je nodig hebt! Ontdek meer op de Nintendo eShop-website.

Je kunt downloadversies van games kopen in de Nintendo eShop via de officiële website van Nintendo.* Als je op de spelpagina van een game een prijs en een bijbehorende knop ziet, dan weet je dat die game te koop is.

Zo koop je spellen

Spellen kopen in de Nintendo eShop gaat snel, veilig en eenvoudig. Ontdek meer op onze pagina Zo koop je spellen.

*Om downloadgames te kunnen kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.