CI_miiverse_logo.png

Spelers overal ter wereld met elkaar verbinden

Miiverse is een netwerkdienst voor de Wii U en de verschillende Nintendo 3DS-systemen die Mii-personages gebruikt om spelers dichter bij elkaar te brengen. Deel wat er om je heen gebeurt, de dingen die je interesseren en je ervaringen in games met de rest van de wereld!

Je kunt Miiverse ook bezoeken via een smartphone of pc op: miiverse.nintendo.net

Sluit je aan bij een constant groeiende community

Miiverse maakt het eenvoudig om andere spelers te vinden die dezelfde games leuk vinden als jij. Ga naar de community van je favoriete games* en laat de wereld weten wat jij ervan vindt!

*Niet alle games hebben hun eigen community.

Uit jezelf!

In Miiverse kun je meer delen dan alleen maar woorden – gebruik het touchscreen van de Wii U GamePad om handgeschreven berichten en afbeeldingen te versturen. Deel alles wat je op je hart hebt!

Bewaar je favoriete herinneringen

Je kunt maximaal 100 schermafbeeldingen opslaan in je album voor schermafbeeldingen, zodat je de leukste momenten uit je favoriete games kunt bewaren.* Dit album is alleen voor jou zichtbaar. Je kunt je schermafbeeldingen per game opslaan, zodat je ze gemakkelijk kunt terugvinden.

*Beschikbaar in ondersteunde spellen.

WiiU_Miiverse_Update_Album_01_NL.bmp
WiiU_Miiverse_Update_Album_02_NL.bmp

Je eigen speeldagboek

Ga naar Miiverse terwijl je een game speelt en schrijf je ervaringen op in je dagboek. Op die manier kun je je eigen gamegeschiedenis vastleggen! Bij elke post in het speeldagboek hoort een schermafbeelding, om te laten zien wat je aan het doen was terwijl je de post schreef. Je kunt ook schermafbeeldingen uit je album posten.

Coole community's

De officiële community van elke game is onderverdeeld in drie delen, waar je gemakkelijk in kunt rondneuzen. Bekijk de speeldagboeken van andere spelers, bewonder de populairste tekeningen of ga naar groepsdiscussies om prangende vragen te laten beantwoorden of andere spelers te helpen!

WiiU_Miiverse_Update_Community_01_NL.bmp
WiiU_Miiverse_Update_Community_02_NL.bmp

Doe je zegje wanneer je wilt

Druk wanneer je wilt op de HOME-knop om naar Miiverse te gaan, zelfs tijdens een spel*, zodat je meteen tips kunt delen of andere gebruikers om hulp kunt vragen.

*Tijdens bepaalde spelmomenten niet beschikbaar.

Kijk uit voor spoilers

Van berichten die aangemerkt zijn als spoilers wordt in eerste instantie de volledige inhoud verborgen gehouden, zodat jij kunt uitmaken of je ze wilt lezen of niet. Je kunt ook je eigen berichten als spoilers aanmerken.