Naast Miiverse wordt ook de Wii U Chat-dienst stopgezet op 8 november 2017.

Kom meer te weten over Miiverse


CI_WiiU_headline_chat.png

Communiceer eenvoudig en op grote afstand met vrienden en familie zonder extra accessoires aan te hoeven schaffen – alles wat je nodig hebt zijn een Wii U-systeem, een Wii U GamePad en een internetverbinding.

Woonkamers met elkaar verbinden via Wii U

Verzamel het gezin rond de televisie en deel je woonkamer met vrienden en familieleden ver weg. Met de ingebouwde camera en microfoon van de Wii U GamePad kun je eenvoudig communiceren met andere Wii U-bezitters overal ter wereld.

Bekijk het eerste gesprek dat ooit gevoerd is via Wii U Chat, met de vroegere Nintendo-directeur Satoru Iwata en Reggie Fils-Aime van Nintendo of America.


Comfortabel chatten met de Wii U GamePad

Als je snel even wilt bijpraten met een vriend, hoef je niet eens de tv aan te zetten om Wii U Chat te gebruiken. Ga lekker zitten met de Wii U GamePad en chat er lustig op los, zonder de tv te gebruiken.

Simpel in gebruik

Het is erg eenvoudig om een gesprek te beginnen in Wii U Chat. Kies het Mii-personage van de geregistreerde vriend met wie je wilt praten en het chatten kan beginnen!

CI_WiiU_chat_scr_02.jpg

Samen tekenen

Beleef nog meer plezier met je chatpartner door berichten en tekeningen voor elkaar te schrijven en tekenen op het touchscreen van de Wii U GamePad.

Blijf op de hoogte van nieuwe chatberichten

Als je de Wii U gebruikt en een vriend contact met je probeert op te nemen, begint de HOME-knop van de Wii U GamePad te knipperen. Druk simpelweg op de HOME-knop om te antwoorden!

Een koptelefoon gebruiken

Sluit een ondersteunde koptelefoon aan op je Wii U GamePad en kletsen maar!

Ontdek meer in het interview Iwata vraagt: Wii U Chat en kom erachter hoe je vrienden registreert in ons klantenservicegedeelte.