Mii-personagekanaal

Plaats jezelf in een videogame! Het Mii-kanaal laat je je eigen, originele Mii-personages maken door verschillende gezichtskenmerken te combineren. Als je Mii-meesterwerk eenmaal is voltooid, kun je hem of haar gebruiken om je te vertegenwoordigen in diverse videogames, waaronder Wii Sports, Mario Kart Wii en Animal Crossing: Let's Go to the City. Je kunt zelfs tot tien Mii-personages opslaan op je Wii-afstandsbediening om ze mee te nemen naar het huis van een vriend!

Video-inleiding

Mii_Channel_Wii_Channel_02_NL.jpg

Zet me neer!

Als je een Mii-personage wilt bewerken of wissen, moet je er gewoon naar wijzen met de Wii-afstandsbediening en de A-knop en B-knop ingedrukt houden om het poppetje te pakken en in de lucht te tillen. Als je het Mii-personage hebt gepakt, moet je hem naar het gewenste icoontje slepen om te bepalen wat ermee gebeurt.

Mii_Channel_Wii_Channel_03_NL.jpg

Neem je Mii-personage mee

Je kunt je Mii-personages opslaan op een Wii-afstandsbediening om hem bijvoorbeeld mee te nemen naar de Wii van een vriend. Kies simpelweg het icoontje van een Wii-afstandsbediening aan de rechterkant van het plein om een Mii-personage naar één van de 10 beschikbare plekken te slepen.