Nintendo 2DS


Opmerking: de productie van de verschillende Nintendo 3DS-systemen is gestopt.


Handig en toegankelijk voor kinderen!

Abonneer je op op
YouTube

De Nintendo 2DS is het perfecte systeem voor beginnende spelers, waarop je al je favoriete Nintendo 3DS-games in 2D kunt spelen! De Nintendo 2DS biedt toegang tot geweldige games, applicaties en functies waarmee je verbinding kunt maken met vrienden de wereldwijde Nintendo-community.

Speel Nintendo 3DS-spellen in 2D

Beleef avonturen in de beroemde gameseries van Nintendo, die je nergens anders vindt, zoals The Legend of Zelda, Mario, Animal Crossing en Kirby! Op de Nintendo 2DS kun je alle Nintendo 3DS-games spelen in 2D. Met een geweldig aanbod aan games dat elke maand groeit, valt er voor iedereen heel wat te genieten.

De Nintendo 2DS is met terugwerkende kracht geschikt voor alle Nintendo DS-spellen, dus kun je een enorme hoeveelheid oudere spellen opnieuw spelen of ontdekken!

Alle Nintendo 3DS-spellen zien

CI16_2DS_PlayYourGamesIn2D_MS7_nlNL.jpg

Kies een kleur!

De Nintendo 2DS is verkrijgbaar in verschillende geweldige kleurencombinaties, ZWART + BLAUW, WIT + ROOD en ROZE + WIT. Kies de kleuren die het beste bij je passen! Alles wat je nodig hebt, zit in de doos, waaronder een SD-kaart van 4 GB en een Nintendo 3DS-voeding die je kunt gebruiken voor ieder Nintendo 3DS-systeem.

CI16_2DS_PickAColor.png

Maak verbinding met je Nintendo 2DS

Via StreetPass kun je spelgegevens uitwisselen met spelers die je op straat passeert, terwijl je via SpotPass automatisch nieuwe spelcontent en nieuws ontvangt. Natuurlijk kun je ook met andere spelers online spelen!

Kom meer te weten over StreetPass.

CI16_N2DS_streetpass_small.jpg

Vernieuwende manieren om te spelen

Behalve de klassieke touchscreenbesturing en het nieuwe 2D-scherm, plaatsen ook de gyrosensor en bewegingssensor je midden in de actie. Voeg daar Augmented Reality-mogelijkheden aan toe, en je beleeft een heel nieuwe manier van spelen!

Lees meer over besturing en toegevoegde realiteit

CI_Nintendo_2DS_New_controls_new_features_motion.jpg

amiibo

amiibo zijn interactieve figuurtjes en kaarten die je in games kunt gebruiken en die toegang bieden tot allerlei verrassende, nieuwe functies! Met een NFC-lezer/-schrijver (apart verkrijgbaar) kun je amiibo gebruiken op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS.

CI16_amiibo_lifestyle_011.jpg