• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Samen spelen is zoveel leuker!


    01-02-2024

    Samen spelen is zoveel leuker!

    Speel samen met je familie en vrienden!

    Met deze spellen gaan jullie zeker veel plezier beleven. Verwacht het onverwachte in Super Mario Bros. Wonder. Beweeg, speel en lach in Nintendo Switch Sports en haal de gestolen Mini-Mario's terug in Mario vs. Donkey Kong.

    Super Mario Bros. Wonder

    Er staat je een wonderlijke wereld te wachten in Super Mario Bros. Wonder! Ga met Mario en zijn vrienden op een nieuw zijwaartsscrollend 2D-avontuur vol wonderen! Er staan je overal verrassingen te wachten in Super Mario Bros. Wonder.

    Abonneer je op op
    YouTube

    Nintendo Switch Sports

    Zwaai, trap en smash je een weg naar de overwinning in Nintendo Switch Sports!

    Pak een Joy-Con en doe mee aan diverse sportactiviteiten door zelf in beweging te komen. Nodig je vrienden en familie uit en speel samen op hetzelfde Nintendo Switch-systeem, of zoek online naar nieuwe tegenspelers!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Mario vs. Donkey Kong

    Los puzzels op en stel je platformvaardigheden op de proef terwijl je de gestolen Mini-Mario's probeert terug te krijgen. Deze remake van de Game Boy Advance-game bevat gloednieuwe graphics, nieuwe levels en zelfs nieuwe manieren om te spelen.

    Probeer 'm gratis!

    Baan je puzzelend een weg door vier levels in de gratis demo! Download de demo in de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem, of op deze website door DEMO DOWNLOADEN te kiezen!

    Vanaf 16 februari verkrijgbaar!

    Abonneer je op op
    YouTube

    CI_NSwitch_HowToBuy_voucher_NL.png

    Nintendo Switch-gamevouchers

    Haal met gamevouchers twee games in huis voor minder, een exclusieve aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden. Leden kunnen een set van twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor € 99,00. Elke voucher kan worden ingewisseld voor een downloadversie van een game uit de catalogus van het programma. Op deze manier kun je dus twee games voor een lagere prijs kopen!