• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Vier MAR10 Day met Mario en vrienden


    12-03-2024

    Vier MAR10 Day met Mario en vrienden

    Op 10 maart is het MAR10 Day en om dat te vieren hebben we geweldig nieuws! Shigeru Miyamoto heeft in een nieuwe video aangekondigd dat Nintendo samen met Illumination werkt aan een nieuwe animatiefilm gebaseerd op de wereld van Super Mario Bros. Ook waren er updates over enkele aanstaande avonturen die je met Mario en vrienden kunt beleven op de Nintendo Switch!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Het is elke dag Mario-dag

    Abonneer je op op
    YouTube

    Of je nu avontuurlijk bent ingesteld, het circuit op wilt gaan, zin hebt om je van je sportieve kant te laten zien of een feestje wilt vieren, met de Nintendo Switch maak je van elke dag een Mario-dag. Bekijk de bovenstaande video om in de stemming te komen voor Mario-dag!

    Ontmoet Mario en vrienden en ontdek nog meer games op onze Super Mario-hub!

    Nieuwe releasedatums

    Doe het papieren avontuur op 23 mei nog eens dunnetjes over in Paper Mario: The Thousand-Year Door en stort je op 27 juni in geestig gegriezel in Luigi's Mansion 2 HD.

    Je kunt nu voor beide games een pre-order plaatsen!

    Drie klassieke Mario-games en afbeeldingsstukjes voor Nintendo Switch Online-leden

    2x1_NSOClassicsGameBoy_Banner.jpg

    Nintendo Switch Online-leden kunnen vanaf 12 maart ook drie extra Mario-games van de Game Boy spelen: Dr. Mario, Mario Tennis en Mario Golf! Deze titels worden toegevoegd aan de line-up van meer dan 140 retroklassiekers die beschikbaar zijn voor Nintendo Switch Online-leden, waaronder Super Mario Bros., Super Mario World, Super Mario Kart en vele andere!

    Ook kunnen leden hun eigen Nintendo Switch-profielafbeeldingen maken met afbeeldingsstukjes van Super Mario, die beschikbaar zijn via de Nintendo Switch Online-app op je console.

    Activeer je gratis 7-daagse proefperiode vandaag!

    Nieuwe LEGO Super Mario-producten in aantocht!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Afgelopen weekend heeft de LEGO Group MAR10 Day gevierd door drie nieuwe LEGO Super Mario-series uit de doeken te doen: De Bowser Exprestrein, King Boo's spookhuis en Gevecht met Roy bij Peach' kasteel. En dat is nog niet alles: Mario Kart komt in 2025 naar LEGO Super Mario! Bekijk de presentatie van LEGO hierboven om meer te ontdekken.

    10% in gouden punten voor bepaalde games met Mario en vrienden

    2x1_eShop_Mario2xGP_NL.jpg

    Tot 24 maart krijg je bij aankoop van bepaalde Mario-games voor de Nintendo Switch – waaronder Super Mario Bros. Wonder – in de Nintendo eShop of bij het inwisselen van een downloadcode voor een van de games binnen de actieperiode in de Nintendo eShop 10% terug in gouden punten die je kunt gebruiken bij je volgende aankoop.

    Line-up bekijken

    Probeer Princess Peach: Showtime! gratis

    Abonneer je op op
    YouTube

    Prinses Peach staat in de schijnwerpers in een gloednieuw avontuur, dat je nu gratis kunt proberen! Er is nu een demo van Princess Peach: Showtime! beschikbaar in de Nintendo eShop. Kruis de degens in een toneelstuk als Zwaardvechter Peach, of verschijn ten tonele als Banketbakker Peach!

    Princess Peach: Showtime! debuteert op 22 maart op de Nintendo Switch!

    Gratis proberen

    Besparen met Mario en vrienden in de My Nintendo Store

    2x1_MNS_MarioAndFriendsSale_Merch_Bowser_NL.jpg

    Tot 7 april kun je ook besparen op een reeks Mario-games en -merchandise in de My Nintendo Store. Bovendien krijg je tijdens deze periode bij aankoop van bepaalde Mario-games een notitieblok als bonus.

    Naar de My Nintendo Store