• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Bedrijfsprofiel

    Nintendo Co., Ltd., met het hoofdkantoor in Kyoto, Japan, heeft via zijn geïntegreerde hardware- en softwareproducten franchises gecreëerd die wereldwijd bekende namen zijn geworden, waaronder Mario™, Donkey Kong™, The Legend of Zelda™, Metroid™, Pokémon™, Animal Crossing™, Pikmin™ en Splatoon™.

    Nintendo streeft ernaar om voor iedereen unieke, intuïtieve entertainmentervaringen te bieden, videogameapparaten zoals de systemen uit de Nintendo Switch™-familie te produceren en op de markt te brengen, applicaties voor smartapparaten te ontwikkelen en uit te geven, en samen te werken met partners aan een reeks andere entertainmentinitiatieven zoals visuele content en pretparken.

    Nintendo heeft wereldwijd meer dan 5.5 miljard videogames en meer dan 800 miljoen hardware-eenheden verkocht. Vanaf de lancering van het Nintendo Entertainment System™, meer dan 30 jaar geleden, tot nu en in de toekomst is het de voortdurende missie van Nintendo om uniek entertainment te creëren dat een glimlach op de gezichten van mensen over de hele wereld tovert.

    Nintendo of Europe, een volwaardige dochteronderneming gevestigd in Frankfurt, Duitsland, dient als hoofdkantoor voor de activiteiten van Nintendo in Europa.