Dimension Drive

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 07-12-2017
Dimension Drive
Sluiten X

Dimension Drive is een space-shooter in een universum van stripboeken waarin je vaardigheden volledig op de proef worden gesteld. In deze game navigeer je strategisch tussen twee speelvelden en speel je twee games tegelijk!

Dimension Drive is een shoot 'em up met een dubbel speelveld waarin de klassieke shooter naadloos gecombineerd wordt met strategische puzzelelementen en teleportatie.

Dimension Drive voert je weg in een multidimensionaal sci-fi ruimte-epos.

De Ashajuls, een wreed interdimensionaal ras, valt ons universum aan. Speel als Jackelyne Tywood (beter bekend als Jack) in haar legendarische schip 'de Manticore', dat in staat is om door tijd en dimensies te reizen. Onthul samen met haar virtuele vriendin V.E.R.A. de geheimen van haar verleden en ontdek de oorsprong van de Dimension Drives.

Een nieuw type shoot 'em up

Dimension Drive is een verticale shooter met een dubbel speelveld die gebruik maakt van een slimme teleportatie-speelstijl. Speel verschillende wapens vrij door geheime data-kubussen te vinden en vergroot je arsenaal voor het ultieme gevecht. Kies het beste wapen voor elk level!

Een diepgaand sci-fi avontuur

Onthul de geheimen van de Dimension Drives en je verleden. Teleporteer tussen dimensies terwijl je de ultieme vijand bevecht, of ontmoet nieuwe rassen en bondgenoten.

Slimme mix van speelstijlen

Een gecombineerde ervaring van schieten en strategische jump-puzzels zetten het genre op z'n kop.

Twee games op je scherm

Twee shoot 'em ups, zij aan zij! Een echte uitdaging voor de multitasker.

Vier moeilijkheidsgraden

Normaal, Moeilijk, Extreem en Verschrikkelijk bieden elk hun eigen uitdagingen en speelstijlen. Speel met een beschermend schild in Normaal, of ga de hardcore-weg op in de standen Moeilijk en Extreem waar je alles en iedereen met slechts één schot overhoop knalt. Voor mensen met een sterke maag is er Verschrikkelijk-stand. Als je één fout maakt, is het game over!

Mirror Dimension

Heb je de dertien levels van het verhaal uitgespeeld? Speel dan de Mirror Dimension met nog eens dertien extra levels!

Singleplayer en lokale coöp

Speel alleen of met zijn tweeën in dezelfde spelwereld. Je deelt je levens, dus speel als een team of ga ten onder.

Stripboekstijl

Beleef Jack's verhaal in kleurrijke, levendige en geanimeerde strips! Wie zei er dat de ruimte zwart was?

Energiebeheer

De Manticore wordt aangedreven door de energie van de Dimension Drive. Bereken je volgende zet nauwkeurig en beslis waar en wanneer je tussen dimensies navigeert.

Geavanceerd scoresysteem

Bereik de beste score in de online klassementen.

Teleportatie!

O... hier hadden we al iets over verteld, niet?

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Speelhalspel, Schietspel

Spelers

1 - 2

Uitgever

2Aswesome Studio

Leeftijdsclassificatie

  • 7

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

07-12-2017

Leeftijdsclassificatie

7

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Spaans, Engels

Downloadgrootte

440,40 MB