FruitFall Crush

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 21-12-2017
FruitFall Crush
Sluiten X

FruitFall Crush is een echte puzzelgame die perfect past binnen de game-filosofie van de Nintendo Switch. Eenvoudig qua concept, maar met een enorme diepgang naarmate de game vordert.

FruitFall Crush is makkelijk te begrijpen en heeft een eenvoudige besturing, maar je blijft terugkomen om toch dat volgende level te proberen.

Het is echt een game die je zo door hebt, en je vervolgens steeds maar wilt blijven spelen! De perfecte mix van zeer doordachte spelmechanismen, de eenvoudige bediening en meer dan 75 levels die je hersenen doen kraken, zorgen ervoor dat je steeds weer terugkomt bij FruitFall Crush.

Een echte hersenkraker!

Het doel van de game is om het fruit weg te spelen. Dit doe je door het fruit over het raster te verplaatsen zodat het in clusters bij elkaar komt te zitten. Dit mag horizontaal of verticaal, maar niet diagonaal.

Je verplaatst het fruit door het speelveld te draaien, zodat het van zijn plek valt. Stukken fruit die in clusters van drie of meer bij elkaar komen te liggen, worden weggespeeld. Als je in één keer meerdere clusters wegspeelt, verdien je een bonus.

FruitFall Crush heeft vier geweldige spelstanden om je optimaal spelplezier te bieden.

Arcade

In deze spelstand probeer je zoveel mogelijk levels achter elkaar te voltooien, waarbij je totaaltijd en -score worden bijgehouden. Als je tijd om is, of je gaat af bij een level, krijg je drie keer een de mogelijkheid om verder te gaan, gesymboliseerd door hartjes links bovenin het scherm.

Een hulpsysteem voorkomt dat je vast komt te zitten of gefrustreerd raakt.

Als je een level in de Arcade-stand hebt vrijgespeeld, dan kun je 'm ook spelen in Time Trial-stand en Practice-stand.

Time Trial

Speel de game zo snel mogelijk uit! Je kunt ieder vrijgespeeld level zo vaak spelen als je wilt, en zo je beste tijd voor dat level steeds verbeteren.

Practice

Speel de game in je eigen tempo. Er is geen tikkende tijdklok om rekening mee te houden, en je gaat verder op het punt waar je het laatst bent gebleven.

Twee spelers

Neem het op tegen een vriend in deze leuke spelstand voor twee spelers op dezelfde Nintendo Switch. Je kunt naast elkaar spelen in tv-stijl of het tegen elkaar opnemen met elk een Joy-Con, om te zien wie het snelste tien levels kan uitspelen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Speelhalspel, Puzzelen

Spelers

1 - 2

Uitgever

System 3 Software

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Nintendo Switch-downloadsoftware

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

21-12-2017

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans

Downloadgrootte

124,78 MB