Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Mario + Rabbids® Kingdom Battle

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 29-08-2017

Twee werelden komen samen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een knettergek strategisch avontuur, alleen voor de Nintendo Switch. Vorm een ongebruikelijk team van helden om de rust te herstellen in het Paddenstoelenrijk, en baan je een weg door vier doldwaze werelden vol dynamische turn-based gevechten, uitdagende puzzels en onvoorspelbare vijanden.

Abonneer je op op
YouTube

Paddenstoelenperikelen

Dit is het verhaal van een onverwachte ontmoeting tussen Mario en de knettergekke Rabbids. Het Paddenstoelenrijk is omgewoeld door een mysterieuze draaikolk die de Rabbids naar dit vredige land heeft gevoerd.

NSwitch_MarioRabbidsKingdomBattle_04.jpg

Om de rust in het verwarde Paddenstoelenrijk te herstellen moeten Mario, Luigi, prinses Peach en Yoshi samenwerken met vier Rabbids met unieke persoonlijkheden! Reis door vreemde werelden vol munten om te verzamelen en allerlei puzzels om op te lossen.

Ga op pad met deze acht helden in een hilarisch avontuur terwijl je allerlei verwijzingen naar klassieke Mario-games tegenkomt… en natuurlijk talloze ondeugende Rabbids!

NSwitch_MarioRabbidsKingdomBattle_01.jpg

Gekke gevechten

Gebruik unieke wapens en ga de strijd aan in turn-based gevechten met allerlei vreemde vijanden en ijzersterke eindbazen. Verplaats je helden om beurten over het slagveld en ga de vijand te lijf met langeafstandsaanvallen en mêlee-aanvallen. Je hebt honderden waanzinnige wapens tot je beschikking, dus bedenk goed hoe je jouw helden wilt uitrusten voor je jezelf in de strijd stort.

NSwitch_MarioRabbidsKingdomBattle_07.jpg

Zoek dekking!

Maak gebruik van de omgeving om je vijanden te slim af te zijn! Zoek dekking achter objecten om langeafstandsaanvallen te vermijden, spring door Rabbid-vormige buizen om je snel over het slagveld te verplaatsen, en ga helemaal los met de unieke vaardigheden van je helden.

NSwitch_MarioRabbidsKingdomBattle_08.jpg

Samen sterk

Elke held heeft zijn eigen speciale moves, statistieken en technieken die het tij kunnen keren en je speelstijl bepalen. Maak gebruik van Mario's grote aanvalskracht om sterke vijanden te verslaan, houd je team op de been met de genezende krachten van Rabbid Peach en wees aanstormende vijanden te snel af met Luigi's beweeglijkheid. Je bepaalt zelf hoe je team eruitziet!

Sla de handen ineen

Geef een Joy-Con aan een vriend en speel verschillende coöperatieve uitdagingen in de lokale multiplayer, en stel je vaardigheden op de proef met drie moeilijkheidsniveaus. Bestuur ieder twee helden terwijl je je een weg baant door speciaal ontworpen levels vol nieuwe strategische mogelijkheden!

NSwitch_MarioRabbidsKingdomBattle_05.jpg

amiibo

Je kunt ook amiibo (apart verkrijgbaar) gebruiken om nieuwe voorwerpen te ontvangen in de game! Scan een compatibele amiibo om speciale wapens te ontvangen die verwoesting aanrichten op het slagveld.

Herstel de rust in het Paddenstoelenrijk en ga op een hilarisch avontuur vol verrassingen in Mario + Rabbids® Kingdom Battle, een unieke game vol turn-based gevechten, exclusief voor de Nintendo Switch.

  • Ontdek werelden met een nieuwe draai wanneer de universums van Mario en de Rabbids elkaar treffen in een overgetelijk avontuur!
  • Ga de strijd aan in doldwaze, dynamische turn-based gevechten en versla knettergekke vijanden!
  • Kies uit acht helden, ieder met zijn eigen unieke eigenschappen, technieken en speciale moves, en ontdek honderden waanzinnige wapens!
  • Geef een Joy-Con aan een vriend en speel coöperatieve uitdagingen in lokale multiplayer met drie moeilijkheidsniveaus!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Zet je reis voort in het dolle Paddenstoelenrijk met de Mario + Rabbids® Kingdom Battle-uitbreidingspas! De uitbreidingspas geeft je toegang tot acht exclusieve steampunk-wapens, nieuwe solo-uitdagingen, coöp-levels en nieuwe verhaalcontent.


DK komt terug!

Mario + Rabbids® Kingdom Battle: Donkey Kong Adventure onthult een nieuw verhaal. Deze keer verschijnt een van Mario's vroegere vriendelijke vijanden in een gloednieuwe wereld!

Meng je in een episch gevecht tegen een wraakzuchtige Rabbid Kong die zijn nieuwe krachten gebruikt om een mysterieus eiland over te nemen. Donkey Kong, Rabbid Peach en een humeurige nieuwe Rabbid-held, Rabbid Cranky, gaan samen op reis door vier gloednieuwe omgevingen. Verken een wereld vol nieuwe gameplay, nieuwe vijanden en nieuwe geheimen om te ontdekken.

Je kunt de uitbreidingspas voor Mario + Rabbids® Kingdom Battle voor de Nintendo Switch kopen voor € 19,99 (Nintendo eShop-prijs, inclusief btw) via deze website.

Uitbreidingspas voor Mario + Rabbids® Kingdom Battle

Let op: contentpakketten kunnen niet afzonderlijk worden aangeschaft. Om downloadbare content te kunnen kopen heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Mario + Rabbids® Kingdom Battle nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.


Ben je op zoek naar de standaardeditie van Mario + Rabbids® Kingdom Battle? Kijk dan aan de rechterzijde van deze spelpagina bij de aankoopopties.

CI_NSwitch_MarioAndRabbidsKingdomBattle_GoldEdition_enGB.jpg

Mario + Rabbids® Kingdom Battle - Gold Edition bevat de oorspronkelijke game + Uitbreidingspas:

  • Acht nieuwe solo-uitdagingen en vijf coöp-levels
  • Zestien nieuwe wapens
  • Nieuwe verhaalcontent: Donkey Kong Adventure

Mario + Rabbids® Kingdom Battle - Gold Edition

Categorieën

Avonturenspel, Strategiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2)

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft Paris / Ubisoft Milan / Ubisoft Montpellier / Ubisoft Bucharest

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-08-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-08-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

2980,00 MB