Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Pokkén Tournament DX

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 22-09-2017

Neem het gevecht overal mee naartoe en daag iedereen uit met Pokkén Tournament DX, een intense Pokémon-vechtgame voor Nintendo Switch!

Abonneer je op op
YouTube

Spring meteen in de strijd

Bestuur twintig Battle Pokémon en gebruik een reeks krachtige aanvallen in bloedstollende wedstrijden! Roep hulp in van Support Pokémon om je bij te staan in een gevecht en gebruik vervolgens de unieke Burst Attack van je Pokémon om jezelf omhoog te werken in het klassement. Dankzij het intuïtieve gevechtssysteem van Pokkén Tournament DX kan iedereen een Joy-Con oppakken en zijn favoriete Pokémon gebruiken.

Vecht waar en wanneer je wilt

Met de Nintendo Switch kun je thuis of onderweg de strijd aangaan om de kampioen van de Ferrum League te worden! Deel een Joy-Con met een vriend en speel spectaculaire gevechten van één tegen één waar, wanneer en met wie je maar wilt. Pokkén Tournament DX kan gespeeld worden in alle Nintendo Switch-speelstijlen (tafelstijl, tv-stijl en handheldstijl), dus speel zoals je zelf wilt.

Nieuwe Pokémon mengen zich in de strijd

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Characters_Decidueye.jpg

Leer de vechtstijlen van nieuwe Battle Pokémon, waaronder Croagunk, Scizor, Empoleon en Darkrai, evenals de nieuwe vechter Decidueye uit Pokémon Sun en Pokémon Moon. Meer dan twintig Battle Pokémon, waaronder de gehele selectie Pokémon uit de Wii U-versie van Pokkén Tournament, zijn vanaf het begin beschikbaar.

Daag je tegenstanders uit

Naast de Ferrum League bevat Pokkén Tournament DX ook nieuwe spelstanden om je vrienden uit te dagen in verhitte gevechten. Ga de strijd aan met drie van je favoriete Pokémon in Team Battle, terwijl je je favoriete gevechten opneemt en vervolgens uploadt met de nieuwe herhalingsfunctie.* Ga de strijd aan terwijl je onderweg bent of ga online op zoek naar tegenstanders in de nieuwe spelstand Group Match.

Bekijk onze speciale codes om coole dingen vrij te spelen voor je trainer!


SQ_Nintendo_eShop.jpg

Gratis demo** nu verkrijgbaar

Er is nu een gratis demo van Pokkén Tournament DX verkrijgbaar! Deze kun je downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch, of via deze pagina. Log in en klik op DEMO DOWNLOADEN om te beginnen!***

Ben je op zoek naar de Wii U-versie van Pokkén Tournament?

*Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.

**Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Opmerking: deze software is niet compatibel met de opslagcloud van de betaalde Nintendo Switch Online-ledenservice.

Hiervoor heb je een breedband-internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

Nieuwe functies

Abonneer je op op
YouTube

Pokkén Tournament DX bevat alle content uit de Wii U- en arcadeversies van Pokkén Tournament, en introduceert bovendien een reeks geweldige nieuwe functies.

Nieuwe manieren om te spelen

Speel Pokkén Tournament DX in de tv-stijl, handheldstijl of deel een Joy-Con met een andere trainer om overal de strijd aan te gaan in de tafelstijl! Speel lokale multiplayergevechten met een gedeeld of enkel scherm, of met een ander Nintendo Switch-systeem in Wireless Battle.*

Nieuwe Battle Pokémon

Decidueye, Croagunk, Scizor, Empoleon en Darkrai mengen zich in de strijd met de Pokémon uit de Wii U-versie, waaronder Pikachu, Charizard, Mewtwo en meer. Er zijn meer dan 20 Battle Pokémon om uit te kiezen, en ze zijn allemaal vanaf het begin beschikbaar.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_E32017_SCRN_09.jpg

Nieuwe Support Pokémon

Begin-Pokémon Litten en Popplio uit Pokémon Sun en Pokémon Moon maken hun debut om steun te bieden tijdens gevechten. Net als de Battle Pokémon, zijn ook alle Support Pokémon vanaf het begin beschikbaar.

Spelstand Team Battle

In deze spelstand kies je drie Pokémon die het een voor een opnemen tegen de Pokémon van je tegenstander.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_about_09_EN.jpg

Spelstand Group Match

In deze online** spelstand kun je spelers van een gelijk niveau vinden in gevechtskamers en meedoen aan spannende gevechten.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_game_mode_06_EN.jpg

Bekijk herhalingen

Verbeter je vaardigheden door de herhalingen van andere spelers te bekijken en deel je beste gevechten online** met de nieuwe herhalingsfunctie.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_game_mode_09_EN.jpg

Dagelijkse uitdagingen

Ga elke dag uitdagingen aan met verschillende Pokémon om vaardigheidspunten te verdienen die je kunt gebruiken om het niveau van je Battle Pokémon te verbeteren!

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_about13_EN.jpg

*Wireless Battle vereist één exemplaar van de software en één systeem per speler.

**Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig, moet je een Nintendo-account registreren of koppelen, en moet je akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. Voor het gebruik van onlinediensten heb je een Nintendo-account nodig. Vanaf 2018 heb je voor sommige onlinediensten een betaald lidmaatschap nodig. De beschikbaarheid van betaalde onlinediensten kan per regio verschillen. Ontdek meer over het betaalde abonnement voor onlinediensten.


Nieuwe Pokémon verschijnen ten tonele in het Pokkén Tournament DX Battle Pack!* Met deze Battle Pack krijg je vanaf de release toegang tot twee nieuwe Battle Pokémon, twee Support Pokémon-sets, en nieuwe voorwerpen en titels voor avatars.

Je kunt de Pokkén Tournament DX Battle Pack aankopen op de Nintendo Switch voor € 14.99 inclusief btw (prijs in de Nintendo eShop) via de Nintendo-website:

Pokkén Tournament DX Battle Pack

Digitale bundel verkrijgbaar in de Nintendo eShop!

Als je de game nog niet hebt, kun je een digitale bundel kopen, met daarin de hoofdgame en het Battle Pack.

Digitale bundel: Pokkén Tournament DX + Battle Pack

Een overzicht van wat er in de Pokkén Tournament DX Battle Pack zit

Deel 1

  • Nieuwe Battle Pokémon: Aegislash
  • Nieuwe Support Pokémon-set: Mega Rayquaza/Mimikyu
  • Nieuwe voorwerpen voor je avatar

Deel 2

  • Nieuwe Battle Pokémon: Blastoise
  • Nieuwe Support Pokémon-set: Mew/Celebi

Aankoopbonus

Nieuwe titels en voorwerpen voor avatars zijn beschikbaar zodra je de Pokkén Tournament DX Battle Pack aanschaft.


De video hierboven komt uit de Nintendo Direct Mini van 11 januari 2018. Ga naar onze Nintendo Direct-pagina voor meer video's en informatie over diverse games. Binnenkort vind je hier meer informatie!

*Opmerking: contentpakketten kunnen niet individueel aangekocht worden. DLC zal alleen speelbaar vanaf de release. Om toegang te krijgen tot downloadbare content heb je de Europese Nintendo Switch-versie van Pokkén Tournament DX nodig. Ook moet je een Nintendo-account aanmaken en koppelen en akkoord gaan met de Nintendo-accountovereenkomst en het privacybeleid. In sommige landen is de toegang tot de Nintendo eShop beperkt.

Alle prijzen die je hier ziet, zijn de prijzen in de Nintendo eShop, inclusief btw. Ga naar de Nintendo eShop voor actuele prijsinformatie.

Gameplay

Bestuur krachtige Battle Pokémon in intense real-time gevechten, waarbij Pokémon direct bewegen en aanvallen op basis van de knoppen die je indrukt. Deze vechtgame is toegankelijk voor spelers van alle vaardigheden dankzij de eenvoudige, intuïtieve besturing, maar biedt tegelijkertijd meer dan genoeg diepgang.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Characters_Empoleon.jpg

Kies je Pokémon

Met meer dan twintig verschillende Battle Pokémon om uit te kiezen, is er voor elke trainer wat wils!

Alle Pokémon uit de Wii U-versie, waaronder Pikachu, Charizard en Mewtwo, zijn terug, en ze worden vergezeld door nieuwe Battle Pokémon: Decidueye, Darkrai, Scizor, Croagunk en Empoleon.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Characters_Croagunk.jpg

In tegenstelling tot bij andere Pokémon-games zijn Pokémon-typen als water, vuur en gras in Pokkén Tournament DX niet supereffectief tegen andere elementen. In plaats daarvan zijn de vechtstijlen verdeeld in kracht, snelheid, standaard en techniek.

Er zit altijd wel een Pokémon bij die op jouw vechtstijl aansluit: of je nu liever aanvallen afvuurt van een afstandje, de arena manipuleert of van dichtbij aanvalt.

Speel op je eigen manier

Heb jij het in je om de kampioen van Pokkén Tournament DX te worden? Werk je omhoog in de Ferrum League om te laten zien dat je de beste trainer bent die er is, en ontrafel ondertussen het verhaal van Shadow Mewtwo! Of, als je liever om de eer wilt strijden, kun je het opnemen tegen je vrienden in lokale en online multiplayerstanden.

Lokale multiplayer: geef een andere speler een Joy-Con om de strijd aan te gaan in gevechten van één tegen één in de tv-stijl of tafelstijl. Als je één scherm hebt, kun je een gedeeld scherm of een enkel scherm gebruiken. Kom je een andere speler tegen met zijn eigen Nintendo Switch en een exemplaar van de game? Ga dan de strijd aan in een Wireless Battle!

Online multiplayer: neem het op tegen vrienden of willekeurige spelers in Friendly Matches en Rank Matches. Stel je vaardigheden op de proef in spannende Group Matches, waarin je het in gevechtskamers kunt opnemen tegen spelers van hetzelfde niveau als jij.

Aanpassingen voor de overwinning

In Pokkén Tournament DX kun je je trainer en Battle Pokémon op een aantal manieren aanpassen: sommige zijn voor de sier, en andere zijn functioneel.

Niveau verhogen: het niveau van elke Battle Pokémon kan verhoogd worden door vaardigheidspunten toe te wijzen aan bepaalde eigenschappen. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen Decidueye maken die gespecialiseerd is in een van de vier vaardigheden (aanval, verdediging, strategie of synergie) of alle vaardigheden in gelijke mate beheerst.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_game_mode_03.jpg

Support Pokémon: roep Support Pokémon in om je bij te staan tijdens gevechten! Support Pokémon zijn verdeeld in sets van twee, en voor het gevecht kies je één paar. Als je weet dat je niet genoeg gezondheid hebt, kun je de hulp van een Pokémon inroepen om je HP te herstellen. Of je kunt een Pokémon oproepen die een vernietigende aanval uitvoert, als je vindt dat een goede aanval de beste verdediging is.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_howtoplay_15_EN.jpg

Trainerstijl: er zijn talloze opties om je trainer uniek te maken en te laten zien hoe stijlvol je bent. Pas de huidskleur, oogkleur en haarstijl van je trainer aan en kies uit verschillende outfits.

Wil je coole voorwerpen vrijspelen voor je trainer? Ga naar onze speciale codes om te zien wat er beschikbaar is

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_game_mode_18_EN.jpg

Je kunt voorwerpen vrijspelen met amiibo

Wist je dat elke amiibo (apart verkrijgbaar) iets doet in Pokkén Tournament DX? Als je een amiibo aanraakt op het NFC-aanraakpunt van de rechter-Joy-Con of de Nintendo Switch-Pro-controller (apart verkrijgbaar), kun je tot vijf keer per dag voorwerpen vrijspelen in de game, waaronder betaalmiddelen, accessoires en titels. Wie weet, misschien krijg je die ene gave hoed wel als je je favoriete amiibo scant. Handig!

Zo moet je vechten

Pokkén Tournament DX is een evolutie van het vechtgenre, en zorgt voor een ervaring die tegelijkertijd verfrissend is, maar ook vertrouwd voelt!

Eenvoudige besturing

Door een richting te combineren met een van de drie aanvalsknoppen (zwakke aanval, sterke aanval en Pokémon-actie) kun je makkelijk krachtige aanvallen en combo-verbrekende tegenaanvallen uitvoeren!

Als je een enkele Joy-Con horizontaal houdt, kun je jezelf tegen aanvallen verdedigen met de SR-knop, of met de R-knop als je een van de andere compatibele controllers gebruikt. Maar wees niet te terughoudend: als je verdedigt, ben je vatbaar voor grijpaanvallen en kan je tegenstander je verdediging doorbreken!

Steen, papier, schaar

De gevechtsdriehoek van Pokkén Tournament DX werkt min of meer als 'steen, papier, schaar', maar dan met normale aanvallen, tegenaanvallen en grijpaanvallen.

Normale aanvallen overtreffen grijpaanvallen, tegenaanvallen straffen een normale aanval af, en met een grijpaanval roep je tegenaanvallen een halt toe. Wanneer je deze vechtstijl onder de knie hebt, zul je het veel beter doen tegen moeilijkere tegenstanders.

Snelle, hectische gevechten

Naast het gewone vechten maakt Pokkén Tournament DX ook gebruik van een dynamisch, tweeledig systeem om beide vechters scherp te houden.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_howtoplay_09_EN.jpg

Alle gevechten beginnen met de Field Phase, waarbij je vrij kunt bewegen in alle richtingen en beschikking hebt over uitgebreide projectielaanvallen. Ontwijk de aanvallen van je tegenstander door behendig te bewegen, springen en sprinten, en raak je vijand met een aanval om de Duel Phase van het gevecht te beginnen.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_about_02_EN.jpg

In de Duel Phase schakelt het gevecht over naar een 2D-aanzicht, net als in traditionele 2D-vechtgames. Gebruik verschillende aanvallen om de HP van je tegenstander omlaag te brengen. Als je eenmaal genoeg schade hebt gedaan, schakelt het gevecht automatisch weer over naar de Field Phase.

Om in deze spetterende en verrassende gevechten als winnaar uit de bus te komen, moet je deze dynamische structuur onder de knie krijgen en rekening houden met andere factoren, zoals de verschillende vormen van de arena's en de ontzettend krachtige (maar beperkte) Synergy Burst!

Een vechter voor elke speelstijl

Kies je Battle Pokémon uit een selectie van 20 speelbare vechters. Elke Battle Pokémon heeft zijn eigen unieke vechtstijl die het gevecht extra diepgang geeft.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_E32017_SCRN_10.jpg

Decidueye moet het vooral hebben van zijn Pokémon-acties van het vlieg-type. Ontwijk een aanval door even in de lucht te zweven, en duik vervolgens neer met een krachtige aanval, of grijp je tegenstander in de lucht om hem vervolgens omhoog te gooien voor een luchtcombo!

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Gengar_01.jpg

Gengar kan enorme aanvallen uitvoeren om vijanden te overrompelen terwijl hij over het scherm teleporteert om met zijn tegenstander te sollen. Met zijn verre grijpaanval kan hij verrassend uit de hoek komen, maar in ruil voor deze geniepige opties heeft hij minder HP.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Pikalibre_04.jpg

Pikachu Libre kan van een combinatieaanval naadloos overgaan in een gracieuze grijpaanval. Zo kun je vijanden makkelijk verdoven en laten wankelen, waardoor ze weinig kans hebben om te herstellen.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Charizard_05.jpg

Charizard deelt harde klappen uit en kan in de lucht zweven, waardoor hij unieke combo's kan uitvoeren die vaak eindigen met een schrikwekkende Seismic Toss. Zijn Flamethrower is bovendien een effectief middel om de vijand op afstand te houden en het slagveld te beheren.

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Characters_Dragonite.jpg

Hulp inroepen

Pas je vechtstijl nog verder aan met Support Pokémon! Je kunt één paar Support Pokémon meenemen en inroepen tijdens een gevecht om het tij te keren. Deze Support Pokémon kunnen tegenstanders aanvallen, valstrikken zetten en zelfs je vechter genezen.

Bestel nu

Als je op zoek bent naar coole kleding om de outfit van je trainer aan te passen, dan ben je hier aan het juiste adres!

Zo gebruik je een speciale code

Volg de onderstaande stappen om een speciale code in-game in te voeren en je items te verkrijgen.

1. Open het scherm met de Ferrum-kaart en druk op de X-knop om het systeemmenu te openen.

2. Kies SPECIAL CODE.

3. Voer de code in.

Zodra je het scherm voor de speciale code ziet, kun je de code invoeren om je beloning te krijgen!

Om een speciale code in te lossen open je het systeemmenu via het hoofdmenu en kies je SPECIAL CODE (speciale code). Voer de speciale code in wanneer daarom wordt gevraagd om iets gaafs te krijgen!

Beschikbare speciale codes

Bekijk de beschikbare codes hieronder om te zien wat je kunt krijgen:

Simple T-shirt Set (meisje) & Simple T-shirt Set (jongen)

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Outfits_Tshirt_EU.jpg

Old Leather Jacket Set (meisje) & Old Leather Jacket Set (jongen)

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_Outfits_Jacket_EU.jpg

Training Wear Set (meisje) & Training Wear Set (jongen)

CI_NSwitch_PokkenTournamentDX_CodeGiveAway_TrainingWear_EU.jpg

Categorieën

Vechtspel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

Eén spelsysteem (1-2), Lokaal draadloos (2), Online (2)

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

BANDAI NAMCO Entertainment

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

22-09-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans

Downloadgrootte

4063,00 MB