Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

The Elder Scrolls V: Skyrim®

Systeem: Nintendo Switch Releasedatum: 17-11-2017

The Elder Scrolls V: Skyrim®, de epische game die meer dan 200 'game van het jaar'-prijzen won, laat je op de Nintendo Switch een ander leven leiden, in een andere wereld… altijd en overal.

In dit open wereld-avontuur van Bethesda Game Studios® bepaal je zelf wie je bent en wat je doet – en dat is nu overal mogelijk, zowel thuis als onderweg. The Elder Scrolls V: Skyrim® voor de Nintendo Switch bevat gloednieuwe, exclusieve content, zoals bewegingsbesturing voor gevechten en het openen van sloten, kleding en wapens uit The Legend of Zelda en de mogelijkheid om amiibo (apart verkrijgbaar) te gebruiken.

Abonneer je op op
YouTube

Je kunt strijden tegen oeroude draken, ruige bergketens verkennen, je eigen huis bouwen en honderden wapens, spreuken en vaardigheden gebruiken in een wereld die dynamisch verandert, op basis van jouw keuzes. Speel hoe je wilt, en bepaal met je keuzes wat voor personage je wordt.

Een oud kwaad ontwaakt

Wanneer de draken die beschreven staan in de Elder Scrolls terugkeren, staat de toekomst van Skyrim op het spel. Als Dragonborn, de door profetieën voorspelde held met immense krachten, ben jij de enige die ze kan stoppen.

Ontdek de wereld van Skyrim

NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_09.png

Een episch fantasy-avontuur in een open wereld

Maak je eigen personage en doe ongeveer alles wat je wilt. Kies uit honderden wapens, spreuken en vaardigheden en gebruik de gloednieuwe, exclusief voor de Nintendo Switch toegevoegde bewegingsbesturing om met slagwapens te zwaaien, je boog te richten, of sloten te openen.

Begin je avontuur in de gameplay-sectie

Word een legende

Gebruik tijdens je avonturen voorwerpen en kleding uit The Legend of Zelda! Maai vijanden neer met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of hul je in het Champion’s Tunic. De Nintendo Switch-versie van The Elder Scrolls V: Skyrim® bevat ook alle officiële uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn.

NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_08.jpg

Krijg voorwerpen met amiibo

Je kunt compatibele amiibo van The Legend of Zelda-personages (apart verkrijgbaar) één keer per dag gebruiken om spullen uit die serie te krijgen!* Je kunt ook andere compatibele amiibo gebruiken om een schatkist te krijgen, exclusief voor de Nintendo Switch-versie van de game.

Ontdek alle mogelijkheden van de amiibo

Leid een ander leven, in een andere wereld… altijd en overal in The Elder Scrolls V: Skyrim® op de Nintendo Switch.

Let op: de gamecardversie van The Elder Scrolls V: Skyrim voor de Nintendo Switch bevat alleen Engels gesproken teksten. Als de taal van je systeem is ingesteld op Frans, Duits, Italiaans, Spaans of Russisch, word je gevraagd of je een optioneel taalpakket wilt downloaden, met gesproken teksten in die taal. Om deze content te downloaden heb je mogelijk extra ruimte nodig. Als je niet genoeg geheugenruimte hebt op je Nintendo Switch-systeem, kun je het geheugen uitbreiden met een compatibele microSD-kaart. (Ga voor meer informatie naar Service en info.)

*Deze voorwerpen kun je ook krijgen door in de game te vorderen, dus zonder amiibo.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe AG en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

De High King van Skyrim is vermoord en diverse bondgenootschappen doen een gooi naar de macht. Te midden van dit conflict ontwaakt een eeuwenoud en levensgevaarlijk kwaad. De draken beschreven in de Elder Scrolls, keren terug naar Tamriel.

NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_02.jpg

De toekomst van Skyrim en de rest van het rijk hangen aan een zijden draadje. Iedereen wacht op de voorspelde komst van de Dragonborn: een held met immense krachten die de draken in toom kan houden.

Maak je klaar voor de actie in de gameplay-sectie

Beleef een episch fantasyverhaal in een uitgebreide open wereld die je geheel naar eigen wens mag verkennen. Rollende heuvels, ruige bergketens, levendige steden, uitgestrekte velden, stromende rivieren en oude kerkers wachten erop ontdekt te worden… altijd en overal.

NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_04.jpg

Maak je eigen held

Bouw het personage van je dromen en doe wat je wilt. Versla draken, verken kerkers, ontmoet allerhande inwoners, bouw een huis, sticht een gezin en oefen je vaardigheden met allerlei toverspreuken en wapens.

De keuze is aan jou

Jouw beslissingen zijn bepalend in een dynamische wereld die zich aan jouw keuzes aanpast. Voltooi epische missies, laat je personage in level stijgen, verander het uiterlijk van je held en beleef je eigen, unieke avontuur. Speel hoe je wilt en laat je acties bepalen wie je bent.

Switch_Skyrim_GIFs_01.gif

Een nieuwe manier om te spelen

Versla vijanden en verken de wereld van Skyrim met de gloednieuwe bewegingsbesturing die je alleen op de Nintendo Switch kunt gebruiken. Zwaai met je zwaard, richt je boog of open sloten tijdens je zoektocht naar buit en verborgen schatten.

NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_01.jpg

Er wacht je nog meer avontuur

De Nintendo Switch-versie van Skyrim bevat ook alle officiële uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn. Bezoek nieuwe steden en kerkers, voltooi nieuwe missies, sluit je aan bij een oud genootschap en bouw je huis van de grond af op.

Ontdek alle mogelijkheden van de amiibo

amiibo

Met amiibo (apart verkrijgbaar) kun je een schatkist krijgen, en spullen uit de Legend of Zelda-serie.

Kleed je als een held

Je kunt compatibele amiibo van The Legend of Zelda-personages (apart verkrijgbaar) gebruiken om spullen uit die serie te krijgen. Maai vijanden neer met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of hul jezelf in het Champion’s Tunic.*

NSwitch_Skyrim_08.jpg

Ontvang meer buit

Je kunt ook andere compatibele amiibo gebruiken om een schatkist te krijgen, exclusief voor de Nintendo Switch-versie van de game.

Compatibele amiibo

*Deze voorwerpen kun je ook krijgen door in de game te vorderen, dus zonder amiibo.

CI_NSwitch_TheElderScrollsVSkyrim_AnniversaryEdition.jpg

The Elder Scrolls V: Skyrim, winnaar van meer dan 200 Game of the Year-prijzen, viert 10 jaar avonturen beleven in verbluffende details. De Anniversary Edition bevat een decennium aan content: de door recensenten geprezen basisgame en uitbreidingen, plus nieuwe content, waaronder quests, dungeons, eindbazen, wapens, spreuken en meer. Skyrim® brengt een complete virtuele wereld voor je tot leven die je op jouw manier kan verkennen, inclusief gloednieuwe functies zoals bewegingscontrole, plus outfits en gear van de compatibele The Legend of Zelda™-amiibo. Schakel vijanden uit met het Master Sword, bescherm jezelf met het Hylian Shield of zie er heldhaftig uit in de Champion's Tunic. De legendarische keuzevrijheid en avonturen in Skyrim zijn uitgewerkt als nooit tevoren. De draken, lang verloren gewaand in de vergane tijden van de Elder Scrolls, zijn teruggekeerd en de toekomst van Skyrim hangt aan een zijden draadje. Als Dragonborn, de voorspelde held geboren met de kracht van de Stem, ben jij de enige die zich met hen kan meten.

EPISCHE FANTASY HERLEEFT

Skyrim geeft een revolutionaire nieuwe invulling aan de openwereld-fantasybelevenis en brengt een complete virtuele wereld tot leven die je op jouw eigen wijze kunt ontdekken.

LEEF EEN ANDER LEVEN IN EEN ANDERE WERELD

Speel elk denkbaar soort personage en doe wat je wilt; de legendarische keuzevrijheid, verhaallijnen en avonturen van The Elder Scrolls zijn uitgewerkt als nooit tevoren.

JE BENT WAT JE SPEELT

Kies uit honderden wapens, spreuken en vaardigheden. Het nieuwe personagesysteem laat je spelen zoals jij dat wilt en laat je acties bepalen wie je bent.

VECHT TEGEN DRAKEN

Vecht tegen oeroude draken zoals je nog nooit hebt gezien. Leer als Dragonborn hun geheimen kennen en hun krachten hanteren.

INBEGREPEN CONTENT

De Anniversary Edition-bundel bevat de basisgame en nieuwe content, plus alle drie de officiële uitbreidingen: Dawnguard, Hearthfire en Dragonborn.

Categorieën

Actiespel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1)

Uitgever

Bethesda

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Opslagcloud-dienst

Leeftijdsclassificatie

Anniversary-upgrade

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition-bundel

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

29-09-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees

Standard edition

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

17-11-2017

Leeftijdsclassificatie

PEGI 18

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Russisch, Chinees

Downloadgrootte

13195,00 MB