Wii Party

Wii Party

Systeem: Wii Releasedatum: 08-10-2010

Wii Party

Sluiten X

Welkom op de officiële site voor Wii Party, een spel in de traditie van populaire titels als Wii Sports Resort en Wii Fit Plus, in die zin dat iedereen kan delen in de fun, onafhankelijk van leeftijd of ervaring met videospellen!

Het is het feest waar je Mii-personage voor is gemaakt!

Wii Party is een compleet nieuwe verzameling partygames. Ideaal om 's avonds met vrienden of familie te spelen, of gewoon wanneer je er zin in hebt. Je bestuurt de Mii-versie van jezelf en zult andere Mii-personages tegenkomen op de meest onverwachte momenten!

Geniet van meer dan 80 minigames, in 13 verschillende spelstanden, verdeeld over drie hoofdcategorieën. Deze zullen we hier laten zien.

Thuisparty

De Wii-afstandsbediening wordt de ster van de show!

De veelzijdige Wii-afstandsbediening komt helemaal tot zijn recht. Hij maakt dierengeluiden die je moet herkennen, of verandert in een tijdbom die je zo snel mogelijk moet doorgeven aan je buurman. De actie wordt van de televisie naar de woonkamer verplaatst, terwijl je op allerlei nieuwe manieren met de Wii speelt.

De Wii-afstandsbedieningen maken dierengeluiden. Welke maakt het geluid van het dier dat je in beeld ziet?

De Wii-afstandsbediening wordt een tikkende tijdbom! Geef hem door, maar zorg dat je er niet mee schudt.

Verstop de Wii-afstandsbediening in de woonkamer en laat de andere spelers ernaar zoeken, met behulp van de geluiden die de Wii-afstandsbediening maakt!

Eén speler beantwoordt vragen, terwijl de andere spelers proberen te raden wat hij denkt en leuk vindt.

Kun je op het juiste woord komen voordat de bom explodeert?

Partygames

Minigames voor max. vier spelers.

Vier spelers, waarvan sommige door de computer kunnen worden bestuurd, strijden om de overwinning in allerlei partygames. De spellen zijn gemakkelijk te leren dus het feest kan meteen beginnen.

Vier spelers gooien om beurten met de dobbelsteen en bewegen over het bord naar de finish. Verdien bonusdobbelstenen door goed te presteren in de minigames die je onderweg tegenkomt.

Reis de wereld rond en bezoek allerlei exotische locaties. Pak een kaart en ga op weg! Je wint door de meeste bestemmingen te bezoeken en zoveel mogelijk kiekjes te maken!

Vorm twee sets van drie Mii-personages met dezelfde kleur. Je doet dit door de Mii-personages in het midden te wisselen met die in jouw gebied. Gebruik de speciale Mii-vaardigheden in je voordeel!

Geef een draai aan het rad en verzamel zoveel mogelijk munten! Maar weet je ze ook te houden? Win de minigames en ga lachend naar de bank!

Het ene na het andere balletje met een gezicht valt… Maar maak jij als eerste een rij vol op je kaart? Als je een minigame wint, mag je een willekeurig Mii-personage wegstrepen!

Duogames

Actie voor twee spelers.

Er zijn natuurlijk ook momenten waarop je met z'n tweeën wilt spelen. Speel als team of tegen elkaar, of kijk hoe goed jullie bij elkaar passen door de Harmonietest te doen.

Beantwoord elk vijf vragen, speel samen een van de minigames en ontdek hoe goed jullie werkelijk bij elkaar passen!

Probeer het schip recht te houden, terwijl je Mii-personages links en rechts op de mast plaatst. Maar pas op! Als je niet goed presteert in de minigames, zullen de formaten van de Mii-personages veranderen. En waar plaats je ze dan?

Net als in het kaartspel Memory, moet je paren vormen door Mii-personages bij elkaar zoeken met dezelfde kleding en kleur. Let goed op hun gezichten…

Geniet van een grote variëteit aan minigames

Als je het tegen elkaar opneemt in de Partygames of Duogames, wordt de overwinning bepaald door een gevarieerde verzameling spannende minigames. Bovendien kun je ervoor kiezen om individuele minigames te spelen.

Wii Party bevat meer dan 80 minigames!

TM_NintendoSelects.jpg

Nintendo Selects

Deze game is nu verkrijgbaar als onderdeel van de Nintendo Selects-serie: een gevarieerde serie topgames! Kom meer te weten over Nintendo Selects op de Wii U, de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan de Nintendo Network ID waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat is gekoppeld aan je Nintendo Network ID. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account en een Nintendo Network ID hebben gekoppeld en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo Network ID die gekoppeld is aan een land dat overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo Network ID een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo Network ID.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo Network-overeenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

Releasedatum: {{releaseDate}} . Zodra je deze content koopt, vindt de betaling meteen plaats en wordt de software onmiddellijk gedownload.

Categorieën

Bordspel, Party

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Leeftijdsclassificatie

3

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Functies

Nintendo Selects

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Wii

Systeem

Wii (Europese versie)

Releasedatum

08-10-2010

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans