Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition

Systeem: Wii Releasedatum: 03-12-2010

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Introductie voor Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition

Haal Super Mario-geschiedenis in huis en herontdek vier klassieke platformspellen op een enkele Wii-speldisk. Nu is het de perfecte tijd voor Wii-spelers om Mario's oorsprong te achterhalen, met vier van de meest belangrijke spellen uit het NES-tijdperk, bijgewerkt met graphics en geluid in SNES-stijl, klassieke platformactie waarvoor je alleen een Wii-afstandsbediening (of een andere controller naar keuze) nodig hebt en de mogelijkheid om je voortgang op te slaan en werelden die je al hebt uitgespeeld wanneer je maar wilt opnieuw te spelen.

Deze verzameleditie wordt verder afgemaakt door twee extra's: een Super Mario History-boekje dat origineel beeldmateriaal uit de jaren '80 en verhelderende interviews met de makers van Mario bevat en een Super Mario Hostory Soundtrack-cd die je door de jaren van 1985-2010 voert, met de themamuziek en geluidseffecten van het originele Super Mario Bros. helemaal tot die van Super Mario Galaxy 2.

Duik dieper in de site voor meer informatie over alles dat je in deze ultieme Mario-verzameling vindt!

CI_All_Stars_Bundle_nlNL.jpg

CI_SuperMarioBros_01.jpg

Super Mario Bros.

Vanaf de eerste maten van de onmiddellijk herkenbare themamuziek tot de laatste confrontatie met Bowser, bevat het originele Super Mario Bros. magische momenten waar spelers van alle leeftijden al voor meer dan twee decennia lang van genieten.

De ongekende populariteit van het spel is voor een groot deel te danken aan een combinatie van toegankelijkheid en innovatieve ideeën die hun onherroepelijke stempel hebben gedrukt op de videospellen die daarna volgden. Oh, en natuurlijk speelt de geliefde loodgieter Mario de hoofdrol!

Bestuur Mario (of zijn broertje Luigi in de stand voor twee spelers) en ren, spring en zwem door het Mushroom Kingdom om de ontvoerde Princess Peach te bevrijden. Onderweg stuiter je op vijanden en grijp je handige power-ups zoals de Fire Flower of de Super-Star, waarmee je tijdelijk onkwetsbaar wordt. Je zult ontdekken hoe leuk het is om Mario van links naar rechts te leiden en de vele geheimen van het spel te ontdekken. Bereik het einde voor je door je voorraad levens heen bent!

Super Mario Bros. Is in zijn  originele staat meer dan 40 miljoen keer verkocht en is het begin van een tijdperk dat spellen, films en televisieprogramma's heeft voortgebracht. Maar het belangrijkst is dat dit spel de tand des tijds met glans heeft doorstaan en genoeg uitdagingen biedt voor zowel fans van het eerste uur als spelers die Mario's oorsprong net ontdekken.

CI_SuperMarioBrosLostLevels_01.jpg

Super Mario Bros.: The Lost Levels

Het oospronkelijke vervolg op Super Mario Bros. was in Europa nooit uitgebracht voor de NES, maar kwam uiteindelijk uit als deel van Super Mario All-Stars voor de SNES en in zijn originele staat voor de Virtual Console.

Met uitdagende nieuwe levels, lastigere vijanden en meer geheimen om te ontdekken, biedt Super Mario Bros.: The Lost Levels een uitdaging voor zelfs de meest doorgewinterde Mario-meesters.

De spelformule van het origineel is ook wat bijgesteld, waardoor je deze keer kunt kiezen of je met Mario of Luigi speelt: Mario is eenvoudiger te besturen maar zijn slankere broer kan hoger springen.

Het Mushroom Kingdom staat deze keer onder nog strengere controle van de volgelingen van Bowser, dus je bent verzekerd van uitdagingen als je bekende vijanden treft op onverwachte plaatsen. Kijk er bijvoorbeeld niet van op als je onder water Koopa's tegenkomt of Bloopers door de lucht ziet vliegen! En Bowser zal zich ook meer laten zien! Verder vind je windstoten die Mario en Luigi zo van een platform af kunnen blazen en de gevreesde Poison Mushroom in deze wereld die je old school SuperMario Bros.-vaardigheden tot het uiterste zal testen!

CI_SuperMarioBros2_01.jpg

Super Mario Bros. 2

Mario is terug in Super Mario Bros. 2 en deze keer krijgt hij hulp van zijn vrienden!

In Super Mario Bros. 2 staan de vaardigheden van nog meer personages uit het Mushroom Kingdom centraal. In dit spel kun je kiezen om als Mario, Luigi, Princess Peach of de kleine Toad te spelen. Deze bredere rolbezetting betekent dat je gebruik kunt maken van de unieke eigenschappen van iedere held: spring hoger met Luigi, graaf en ren sneller terwijl je een voorwerp of vijand draagt met Toad of spring verder met Peach.

Super Mario Bros. 2 speelt in de kern anders dan zijn voorganger. Je kunt geen vijanden verslaan door bovenop ze te springen, maar je moet ze bekogelen met voorwerpen. Dit kunnen groenten zijn, die je uit de grond trekt, of andere vijanden, of het machtige POW-blok, waarmee je iedere vijand op het scherm uitschakelt.

Verder vind je in Super Mario Bros. 2 een levensmeter die je kunt vergroten door paddestoelen te verzamelen en kunt bijvullen met zwevende hartjes. En met nieuwe vijanden zoals de explosieve Bob-Omb en het allerlaatste gevecht tegen de slechte Wart, kun je maar het beste op je gezondheid letten!

En dan zijn er ook nog magische brouwsels, waarmee je deuren naar duistere spiegelwerelden kunt openen en het nieuwe bonusspel met de fruitmachine. Super Mario Bros. 2 laat de serie een nieuwe weg inslaan, zonder de essentie van pure platformmagie te verliezen.

CI_SuprerMarioBros3_01.jpg

Super Mario Bros. 3

Na een uitstapje naar de droomwereld Subcon in Super Mario Bros. 2, worden Mario en Luigi naar Mushroom World geroepen, voor hun derde grote avontuur.

In Super Mario Bros. 3 nemen de onversaagde helden het opnieuw op tegen Bowser, die samen met zijn dienaren, de Koopalings, een staatsgreep heeft gepleegd en zeven vorsten in dieren heeft omgetoverd. Om alles weer recht te zetten, moeten Mario en Luigi door acht enorme werelden reizen. Uitdagingen als gloeiend hete woestijnen en Koopa's die vier keer zo groot zijn als normaal, zorgen ervoor dat het geen gemakkelijke reis wordt!

Gelukkig bevat het alomgeprezen Super Mario Bros. 3 meer mogelijkheden dan ooit om de hindernissen te overbruggen: vlieg als Racoon Mario, zwem als Frog Mario, gooi vuurballen als Fire Mario en verander in een onkwetsbaar standbeeld als Tanooki Mario! Door zulke transformaties heb je ook genoeg middelen om de unieke uitdagingen van de zwaarbewapende luchtschepen, waarin de Koopalings hun toevlucht hebben gezocht, het hoofd te bieden.

In Super Mario Bros. 3 reis je over een uitgestrekte wereldkaart, vol gevaarlijke levels, welkome Toad Houses en spannende minigames die uitgroeiden tot een vast onderdeel van latere Mario-avonturen. Vind jij alle geheimen in de enorme spelwereld  die je moet redden?

Daar komt nog eens bij dat twee spelers het tegen elkaar op kunnen nemen in Battle Mode, waar je strijd om als eerste vijf munten te verzamelen door vijanden die uit pijpen kruipen te verslaan, in Mario Bros.-stijl!

CI_all_star_booklet_nlNL.jpg

Super Mario History-boekje

Niet alleen biedt Super Mario All-Stars – 25th Anniversary Edition je vier geweldige Mario-avonturen op een disk om van te genieten... het bevat ook een speciaal boekje voor verzamelaars, waarin je een zeldzame blik op het creatieve proces achter de Super Mario Bros.-serie van 1985 tot 2010 wordt gegund.

Alles in de serie, van het originele Super Mario Bros. Tot Super Mario Galaxy 2 komt aan bod. Het boekje bevat een tijdlijn van Mario's avonturen, originele, met de hand getekende ontwerpen en schetsen uit de pen van Mario's bedenker Shigeru Miyamoto en commentaar op elk spel van belangrijke ontwikkelteamleden Takashi Tezuka en Koji Kondo.

Met een afsluitende opsomming van Mario's eerste 25 jaren in de schijnwerpers door Miyamoto-san, zal dit in kleur gedrukte boekje vol achtergrondinformatie over 's werelds beroemdste loodgieter de harten van Mario-fans verwarmen.

 

CI_Wii_MarioCol_Audio_nlNL.jpg

Super Mario History Soundtrack-cd

Een cd met de meest beroemde muziek en geluiden van Mario's spelgeschiedenis maakt de Super Mario All-Stars - 25th Anniversary Edition af.

Met tien muziekstukken uit de spellen van de Super mario-serie en een selectie van herkenbare geluidseffecten, neemt de cd je mee naar de wereld van Mario en zijn vrienden. Geniet van alles van het klassieke Super Mario Bros. Ground Theme, tot de rijke, orkestrale muziek van Super Mario Galaxy 2.

Het creatieve brein achter de zo kenmerkende Mario-muziek is componist Koji Kondo, die zich al 25 jaar lang bezig houdt met de productie van Super Mario-soundtracks. Kondo-sans muziek heeft de oren van miljoenen spelers van over de hele wereld bereikt en Mario op zijn grootste avonturen begeleid.

Nu kun je de unieke muziek en geluiden van Mario's wereld overal met je mee naartoe nemen!

Afspeellijst

1.   Super Mario Bros. Ground Theme
2.   Super Mario Bros. 2 Ground Theme
3.   Super Mario Bros. 3 Athletic Theme
4.   Super Mario World Ground Theme
5.   Super Mario 64 Slider
6.   Super Mario Sunshine Delfino Plaza
7.   New Super Mario Bros. Main Theme
8.   Super Mario Galaxy Main Theme
9.   New Super Mario Bros. Wii Title Theme
10. Super Mario Galaxy 2 Main Theme (Trailer Arrangement)
11. Super Mario Bros. Coin
12. Super Mario Bros. Small Mario Jump
13. Super Mario Bros. Power Up
14. Super Mario Bros. 1-Up
15. Super Mario Bros. Pipe Travel / Power Down
16. Super Mario Bros. Hurry Up
17. Super Mario Bros. Lost a Life
18. Super Mario Bros. Game Over
19. Super Mario Bros. Course Clear
20. Super Mario Bros. World Clear

Categorieën

Actiespel, Platformspel

Multiplayer-stand

Om beurten

Spelers

1 - 2

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

03-12-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Traditionele Controller (Wii) +
  • Wii-afstandsbediening,
  • GameCube Controller,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus