Eerste 3D-aflevering van Shaun het Schaap komt naar Nintendo 3DS


05-03-2012

5 maart 2012 – De eerste 3D-aflevering van Shaun het Schaap is verkrijgbaar vanaf aanstaande woensdag 7 maart, exclusief voor Nintendo 3DS-bezitters. Als onderdeel van een samenwerking tussen Nintendo en Aardman Animations, de Awards-winnende makers van Chicken Run en Wallace & Gromit, kunnen Nintendo 3DS-bezitters deze gloednieuwe 3D-content gratis via SpotPass ontvangen.

Nintendo en Aardman brengen 15 filmpjes uit waarin Shaun en zijn vrienden gloednieuwe avonturen beleven, voor het eerst in 3D en alleen te bekijken via Nintendo Video. Al je favoriete boerderijdieren doen mee, zoals Shaun, Timmy, Bitzer, de boer en de kudde. Elke week komt een nieuw filmpje beschikbaar dat kunt bekijken via Nintendo 3DS.

De eerste aflevering waarin Shaun en zijn vrienden gaan picknicken, kun je vanaf 7 maart via een internetverbinding ontvangen. Helaas zit de boer op het veldje ernaast te vissen, dus van een vredige maaltijd is geen sprake.

Om de afleveringen van Shaun het Schaap te bekijken, moet je de gratis Nintendo Video-applicatie hebben gedownload in de Nintendo eShop. De exclusieve clips kun je via SpotPass ontvangen op het moment dat je Nintendo 3DS via Wi-Fi is verbonden met internet, zelfs als je Nintendo 3DS in de slaapstand staat. Dankzij duizenden openbare Wi-Fi hotspots in Europa kun je Shaun het Schaap ook ontvangen terwijl je onderweg bent.

Nintendo Video brengt muziekclips, exclusieve comedyfilmpjes, animaties en actie naar je Nintendo 3DS. Elke week verschijnen nieuwe video’s op je Nintendo 3DS via de SpotPass-functie. Deze video’s blijven slechts korte tijd beschikbaar – dus wacht niet te lang om ze te bekijken. Als je Nintendo Video nog niet hebt gedownload in de Nintendo eShop kun je dat vandaag nog doen om al dit kijkplezier binnen te halen.

Vanaf 7 maart is de eerste van 15 Shaun het Schaap 3D-clips beschikbaar, daarna wordt elke week een volgende aflevering gelanceerd. Ga voor meer informatie over de Nintendo 3DS, Nintendo Video en SpotPass naar de officiële Nintendo 3DS-website. Voor informatie over het uitvoeren van een systeemupdate kun je terecht bij ons speciale klantenservice-gedeelte!

 

Over Aardman:
Aardman, gevestigd in Bristol (VK) en opgericht en beheerd door Peter Lord en David Sproxton, is een wereldwijd toonaangevende animatiestudio. De studio produceert films, televisieseries en televisiereclames voor zowel de binnenlandse als internationale markt. Hun met meerdere awards bekroonde producties zijn verrassend en vermakelijk, met briljant neergezette personages en vol charme die het unieke talent, de energie en persoonlijke toewijding reflecteren van de zeer bijzondere mensen die het Aardman-team vormen. Het werk van de studio wordt vaak nagebootst en toch blijft het bedrijf toonaangevend in de productie van een zeldzaam soort visueel verbluffende en vermakelijke, onafhankelijke en commerciële producties. www.aardman.com