Neem een kijkje in Pandora's Tower op de officiële site


03-04-2012

Als je in het bezit bent van een Wii en op zoek bent naar een unieke actie-RPG, dan moet je maar eens snel een kijkje nemen op de officiële site voor Pandora's Tower.

Met Xenoblade Chronicles, The Legend of Zelda: Skyward Sword en The Last Story is er de afgelopen zes maanden geen gebrek geweest aan epische fantasy-avonturen voor Wii.

Wellicht heb je de uithoeken van Bionis en Mechonis al bereisd, ben je al afgedaald van Skyloft om je lotsbestemming als held te vervullen en heb je de straten van Lazulis City al bewandeld en je roeping gevonden… Maar ben je opgewassen tegen wat je zult moeten doorstaan om de vloek die een geliefde vriendin in zijn greep houd te breken in dertien afschrikwekkende torens?

Pandora's Tower is een origineel spel voor Wii, ontwikkeld door Ganbarion, in samenwerking met Nintendo. Met de Wii-afstandsbediening vecht je tegen de monsters die je ontmoet tijdens het verkennen van een reeks dodelijke torens. En hoewel het verleidelijk is om elk duister hoekje te onderzoeken, zul je effectief met je tijd om moeten springen: je geliefde Elena lijdt onder een vloek die haar langzaam maar zeker in een verschrikkelijk beest laat veranderen en je moet van tijd tot tijd naar haar terugkeren om de transformatie tegen te gaan.

Onze site moet al zijn geheimen op een later tijdstip nog prijsgeven, maar je kunt er nu al lezen over het verhaal, kennis maken met de hoofdpersonages en videobeelden bekijken.

Pandora's Tower krijgt ook een Limited Edition die het spel, een SteelBook®-hoes en een artbook van 32 pagina's bevat. De Standard Edition én Limited Edition, zullen vanaf 13 april in de winkel liggen.