Nu in de Nintendo eShop: Pokédex 3D Pro


08-11-2012

Zelfs de grootste Pokémon-kenner weet niet alles, en daarom is Pokédex 3D Pro het beste wat een Pokémon-trainer zich kan wensen. Je kunt dit programma na aanschaf in de Nintendo eShop snel en handig op je Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL zetten, zodat je de uitgebreide Pokémon-kennis altijd en overal bij je draagt.

Ontdek alles wat er over je favoriete Pokémon valt te ontdekken, inclusief info over acties, statistieken en evoluties. Bekijk je Pokémon in 3D vanuit elke hoek en luister naar hun strijdkreten. Je kunt ook augmented reality-functies gebruiken om Pokémon in de werkelijke wereld te bekijken en ze op de foto te zetten! Ruim 640 Pokémon uit de geschiedenis van de Pokémon-serie zijn present, dus met deze schat aan informatie ben je hard op weg de beste trainer ooit te worden!

Dit programma vormt een geweldige aanvulling op de spellen Pokémon Black Version 2 en Pokémon White Version 2. Speler van deze spellen hebben met Pokédex 3D Pro direct toegang tot alle info over elke Pokémon die ze tijdens hun reizen tegenkomen. Om je kennis eens écht op de proef te stellen, kun je in dit programma ook deelnemen aan de diverse quizzen van de Pokémon Challenge.

Ga voor meer info naar de spelpagina van Pokédex 3D Pro en kijk hoe dit handige programma eruitziet!

Houd er rekening mee dat het originele Pokédex 3D-programma nu uit de Nintendo eShop is verwijderd en vervangen door Pokédex 3D Pro om spelers te voorzien van de meest actuele en uitgebreide Pokédex-informatie.

Pokédex 3D Pro is nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop, exclusief voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.