• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en in de Nintendo eShop: LEGO® City Undercover: The Chase Begins


    26-04-2013

    Ga nu undercover en sla die schurken in de boeien in LEGO CITY Undercover: The Chase Begins voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL, verkrijgbaar in de winkels én als download in de Nintendo eShop! LEGO CITY Undercover: The Chase Begins vertelt je hoe de beginnende agent Chase McCain zich opwerkt tot de superdiender van het politiebureau van LEGO CITY.

    Ontdek de open wereld van LEGO CITY en ga undercover om de grootste misdadigers van de stad in de kraag te vatten. Gebruik tal van verschillende vermommingen om Chase speciale vaardigheden te geven, waarmee hij verschillende gebieden van de stad kan betreden en de missies kan voltooien die hem zijn toevertrouwd. Dit spel, dat exclusief verschijnt voor de Nintendo 3DS, vormt de inleiding tot het verhaal uit de Wii U-titel LEGO CITY Undercover en laat je ervaren hoe Chase uitgroeit tot de held die we kennen van de Wii U-versie!

    Alle benodigde informatie vind je op onze speciale website van LEGO CITY Undercover: The Chase Begins, boordevol leuke weetjes, kleurrijke personages en nog veel meer!

    LEGO CITY Undercover: The Chase Begins is nu verkrijgbaar als verpakte winkelversie én als downloadversie in de Nintendo eShop, alleen voor Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL.