• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ganondorf aangekondigd als speelbaar personage in Hyrule Warriors - Vanaf 19 september verkrijgbaar voor de Wii U


    05-08-2014

    5 augustus 2014 – Ganondorf, de meest gevreesde slechterik van Hyrule, is vandaag onthuld als speelbaar personage in Hyrule Warriors voor de Wii U. Deze onthulling was onderdeel van een Nintendo Direct-uitzending waarin dieper op het spel werd ingegaan. De Hyrule Warriors Direct werd gepresenteerd door Yosuke Hayashi van Koei Tecmo Games, met Eiji Aonuma van Nintendo als co-presentator. De video is nu beschikbaar via YouTube of de Nintendo Direct-website.

    Naast de mogelijkheid om te spelen als Ganondorf – en diverse andere, eerder onthulde personages uit de Zelda-serie – kunnen spelers ook uitkijken naar Zant uit The Legend of Zelda: Twilight Princess en Ghirahim uit The Legend of Zelda: Skyward Sword als speelbare personages. Zant heeft messen aan zijn handen en hij kan monsters oproepen, terwijl Ghirahim over formidabele zwaardvechtkunsten en teleportatiekrachten beschikt. Daardoor kunnen spelers de ijzingwekkende vijanden uit de Zelda-serie als nooit eerder ervaren.

    Tijdens de uitzending toonde meneer Hayashi dat spelers in de Legend Mode vijandelijke forten kunnen overnemen om zo hun eigen troepenmachten te versterken. Hij liet ook zien dat spelers bekende voorwerpen uit de Zelda-serie kunnen gebruiken om obstakels en enorme eindbazen te overwinnen. Ondertussen onthulde meneer Aonuma enkele bijrollen van personages waarop elke Zelda-fan zich zal verheugen.

    In de Nintendo Direct van vandaag werd ook meer informatie gegeven over de volledig nieuwe Adventure Mode, die een nostalgische twist geeft aan het originele The Legend of Zelda. De kaart van die game is namelijk aangepast, zodat elk vakje op het rooster is veranderd in een level met unieke winstvoorwaarden. Elk level is brengt de speler naar de wereld van Hyrule Warriors en net als in andere Zelda-games kunnen spelers in Hyrule Warriors de kaart verkennen en speciale voorwerpen vinden. Door nieuwe delen van de kaart te ontdekken kun je nieuwe wapens en speelbare personages vrijspelen.

    Voor fans met een zwak voor de laatste Hyliaanse modetrends wordt er bij de release een Hyrule Warriors Limited Edition-softwarebundel uitgebracht, waarin niet alleen de diskversie van de game zit, maar ook een Hyrule Warriors-sjaal. Deze blauw en oranje gekleurde sjaal is voorzien van het Triforce-embleem, net als het exemplaar dat Link draagt in Hyrule Warriors.

    Als laatste verrassing van de uitzending van vandaag werd onthuld dat fans die hun exemplaar van Hyrule Warriors bij Club Nintendo registreren tussen 10:00 uur CET op 19 september 2014 en 23:59 uur CET op 17 oktober 2014, een gratis downloadcode ontvangen voor een Ganondorf-kostuumset. In de toekomst wordt er meer informatie gegeven over hoe spelers extra Hyrule Warriors-kostuums kunnen krijgen.

    Hyrule Warriors is vanaf 19 september verkrijgbaar voor de Wii U. Wie meer wil weten over deze game, kan de Hyrule Warriors Direct-uitzending nu bekijken via YouTube of de Nintendo Direct-website.

    Meer informatie:

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl