• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo brengt het laatste nieuws van de E3 live met online-evenementen


    05-06-2014

    5 juni 2014 - Nintendo gaat volgende week Live @ E3 om alle fans online mee te laten genieten van vier grote evenementen. Volg de grootste videogameconventie live van overal ter wereld.

    Op 10 juni zendt Nintendo het Nintendo Digital Event uit om 18:00 uur (CET), via http://www.nintendo.nl/e3. Hier hoor je het laatste nieuws over de geweldige games die in en na 2014 zullen worden uitgebracht voor de Wii U en de Nintendo 3DS-systemen.

    Meteen na het Digital Event worden in de Nintendo Minute Live @ E3 de hoogtepunten uit het Digital Event besproken, en wordt er meer achtergrondinformatie gegeven. Dit kun je volgen via de website van Nintendo of America: http://e3.nintendo.com

    Voor alle Europese fans die laat opblijven, is er op 11 juni om 01:00 uur (CET) een uitzending van het Super Smash Bros.-uitnodigingstoernooi. Super Smash Bros.-fans kunnen zien hoe zestien topspelers het tegen elkaar opnemen in Super Smash Bros. for Wii U. De uitzending begint om 01:00 uur (CET), en je kunt hem live volgen via livestream op het Twitch-kanaal van Nintendo of America op http://www.twitch.tv/nintendo.

    Ten slotte is er Nintendo Treehouse: Live @ E3. Dat mag je niet missen! Gedurende de E3 zullen de teamleden van Nintendo’s Treehouse vanaf de Nintendo-stand op de E3 exclusieve gamedemo's laten zien op het Twitch-kanaal van Nintendo of America (behalve tijdens het Super Smash Bros.-uitnodigingstoernooi). Naast demo's zal Nintendo informatie geven over de laatst aangekondigde games, en zullen er ontwikkelaars langskomen, zoals Shigeru Miyamoto. Dit alles wordt van 10 tot 12 juni uitgezonden, zodat je een blik achter de schermen krijgt bij Nintendo op de E3, vol verrassingen en onverwachte nieuwtjes.

    Volg tijdens de show Nintendo Nederland op Facebook, Twitter en YouTube om de nieuwste aankondigingen, afbeeldingen en trailers niet te missen! Volg de links hieronder.

    Meer informatie:

    E3 2014-website van Nintendo Nederland http://www.nintendo.nl/e3

    Wii U (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/WiiUNederland

    Nintendo 3DS (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/Nintendo3DSNederland

    Super Smash Bros. (Nederland) op Facebook https://www.facebook.com/SmashBrosNL

    Nintendo Nederland op YouTube http://www.youtube.com/user/NintendoNederland

    Nintendo of Europe op Twitter https://twitter.com/nintendoeurope

    Nintendo Nederland op Twitter https://twitter.com/nintendonl