• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Morgen in de winkels en de Nintendo eShop: Super Smash Bros. for Nintendo 3DS


    02-10-2014

    Meer dan 40 formidabele vechters ontmoeten elkaar morgen in een episch gevecht als Super Smash Bros. for Nintendo 3DS uitkomt in Europa voor de Nintendo 2DS en 3DS. Beroemdheden als PAC-MAN, Mega Man en Little Mac nemen het op tegen veteranen als Link, Mario, Donkey Kong en vele anderen in een vechtgame die uitpuilt van de content!

    Ook als je nog nooit een Super Smash Bros.-game hebt gespeeld, krijg je de basisbeginselen snel onder de knie. Kies een personage, gebruik zijn of haar unieke acties en speciale aanvallen om je tegenstanders schade toe te brengen, en raak ze vervolgens met een smashaanval om ze uit beeld te slaan! Hoe groter de schade bij je tegenstanders – weergegeven door een percentage – hoe verder je ze weg kunt slaan. Dus raak ze waar je kan tot ze beginnen te stomen, en gebruik je sterkste smashaanval om ze uit het level te lanceren!

    Kies uit het grootste aantal vechters in de geschiedenis van deze serie, of ga de strijd aan als Mii-vechter! Van alle vechters kun je de speciale aanvallen en accessoires aanpassen en ze vervolgens gebruiken om de strijd aan te binden met je vrienden!

    Super Smash Bros. for Wii U en Super Smash Bros. for Nintendo 3DS bieden dezelfde vechters, voorwerpen en basisgameplay, maar elke versie heeft unieke spelstanden. Op de Nintendo 3DS kun je het uitvechten in StreetSmash, waarin je vechters van anderen tegenkomt via StreetPass. In Zoek & Smash neem je het op tegen vijanden in een reusachtig labyrint, waarna je je personage kunt klaarstomen voor een eindgevecht in een unieke spelstand vol actie, strategie en meeslepende gameplay! Uiteraard is dit de eerste Super Smash Bros.-game die je overal kunt spelen waar je maar wilt! Zo kun je het altijd en overal opnemen tegen elke tegenstander die je tegenkomt.

    Je kunt ook een gratis software-update downloaden die de nieuwe spelstand Teamstrijd toevoegt en het gebruik van onlinefuncties mogelijk maakt. Je kunt de software-update downloaden voordat je de game hebt, zodat je meteen aan de slag kunt zodra je de Game Card in je systeem plaatst, of de game hebt gedownload in de Nintendo eShop. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

    Leden van Club Nintendo kunnen ook profiteren van twee speciale aanbiedingen die tijdelijk geldig zijn. Als je Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Super Smash Bros. for Wii U tijdens de promotieperiode registreert bij Club Nintendo, dan krijg je gratis een soundtrack-cd* met nummers uit en op basis van de games! Ga voor de volledige algemene voorwaarden naar onze website voor de Club Nintendo-actie: Super Smash Bros.

    In het kader van de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014 kun je vóór 12 januari 2015, 23:59 uur, een Nintendo 2DS, Nintendo 3DS of Nintendo 3DS XL bij Club Nintendo registreren, evenals een exemplaar van Super Smash Bros. for Nintendo 3DS, Pokémon Omega Ruby of Pokémon Alpha Sapphire. Je ontvangt dan een gratis downloadcode waarmee je een game kunt kiezen die je kunt downloaden in de Nintendo eShop!* Ga voor de algemene voorwaarden naar de website van de bonusgame-actie voor de Nintendo 3DS: winter 2014.

    Met meer dan 40 vechters, een online multiplayerstand en talloze andere manieren om alleen of met anderen te spelen, belooft Super Smash Bros. for Nintendo 3DS een episch gevecht te worden. Kom meer te weten op de officiële Super Smash Bros.-website.

    Super Smash Bros. for Nintendo 3DS is morgen verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Nintendo 2DS en 3DS.


    *Registratie bij Club Nintendo is vereist. De algemene voorwaarden van Club Nintendo zijn van toepassing. Om downloadbare versies van de games te registreren dien je vóór de aankoop in de Nintendo eShop je Nintendo Network ID aan je Club Nintendo account te koppelen. Tussen het koppelen en de aankoop in de Nintendo eShop kan 24 uur zitten. Om de Nintendo eShop te kunnen gebruiken moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.