• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nintendo eShop-sale: Curve Digital-games voor de Wii U


    03-02-2015

    In de Nintendo eShop kun je nieuwe spellen, applicaties en andere content direct naar je Wii U of je Nintendo 3DS downloaden. Er worden regelmatig nieuwe titels toegevoegd, en soms zijn er ook speciale kortingen!

    Bekijk de nieuwste aanbiedingen in de Nintendo eShop en sla je slag met een van de tijdelijk beschikbare koopjes! Hieronder vind je meer informatie over de titels die nu in de aanbieding zijn.

    Tussen 5 februari 2015, 15:00 uur en 19 februari 2015, 23:59 uur kun je 25% korting krijgen op games van Curve Digital in de Nintendo eShop op de Wii U!

    Maar dat is nog niet alles! Als je al een van de hier genoemde games op je Wii U hebt, of als je er tijdens de aanbieding een koopt in de Nintendo eShop, dan kun je de andere games die aangeboden worden met 35% korting kopen in de eShop.* De korting wordt automatisch toegepast.

    *De korting geldt alleen als je games op dezelfde Wii U koopt. Deze actie loopt van 5 februari 2015, 15:00 uur tot 19 februari 2015, 23:59 uur.


    Wii U-downloadsoftware

    Stealth Inc 2: A Game of Clones

    In Stealth Inc 2 speel je een kloon die ontsnapt uit een sinistere high-tech testfaciliteit. Stealth Inc 2 stelt zowel je brein als je reflexen op de proef in meer dan 60 afwisselende levels die aan elkaar zijn gekoppeld in een gedetailleerde speelomgeving. Ontwijk valstrikken en vijanden, houd je schuil in de schaduw zodat je niet gevonden wordt, en gebruik allerlei hulpmiddelen om te kunnen ontsnappen.

    Lees meer in ons exclusieve interview

    Lone Survivor: The Director's Cut

    Lone Survivor: The Director's Cut is een nieuw soort avontuur waarin jij bepaalt hoe je overleeft. Speel zonder een schot te lossen of vermoord alles dat op je pad komt. Eet en slaap goed, of gebruik medicijnen om op de been te blijven. Zoek naar overlevenden of ontsnap in je eentje. Houd je geestelijke gezondheid in de gaten, of word krankzinnig. Lone Survivor is een spel waarin je keuzes echt het verschil maken.

    The Swapper

    Wat als iemand jouw gedachten beter kent dan jijzelf? The Swapper is een bekroond en verhalend puzzelspel dat zich in de verste uithoek van de ruimte afspeelt.

    Thomas Was Alone

    Thomas Was Alone is het succesvolle platformspel over vriendschap en springen. Loods een groep levende rechthoeken door verschillende omgevingen, waarbij je hun vaardigheden gebruikt om het einde van elk level te halen.