• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar in de Nintendo eShop – Dr Mario: Miracle Cure


    11-06-2015


    Als je koortsachtig op zoek bent naar een nieuwe puzzelgame, dan hebben wij het juiste medicijn voor je: Dr. Mario: Miracle Cure, dat nu uit is in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Zowel Dr. Mario als Dr. Luigi staan klaar om korte metten te maken met een epidemie van nare virussen, in talloze spelstanden boordevol klassieke Dr. Mario-actie. Je kunt de ziektekiemen alleen aanpakken door de bijpassende kleuren te zoeken!

    Speel kleurrijke virussen weg in een fles door er capsules met dezelfde kleur op of naast te stapelen. Virussen en pillen verdwijnen als je horizontale of verticale lijnen van vier of meer blokjes met dezelfde kleur maakt, zodat de overige virussen in de fles naar beneden vallen. Als de fles leeg is, heb je de ronde gewonnen, maar als hij tot de rand toe gevuld raakt, luidt de diagnose 'game over'!

    Speel verschillende spelstanden uit de Dr. Mario-serie. Los puzzels op met eenvoudige capsules in Dr. Mario-levels, gebruik L-vormige tabletten als Dr. Luigi, of ga vervelende ziekteverwekkers te lijf met het touchscreen in de spelstand Germ Buster. In de Custom Clinic kun je aangepaste versies van Dr. Mario-, Dr. Luigi- en Germ Buster-levels volgens je eigen regels spelen. Ga naar het Miracle Cure Laboratory om je puzzelkunsten verder aan te scherpen in tientallen levels en om talloze virussen in één klap uit te schakelen!

    Neem het op tegen andere artsen in lokale en online multiplayerstanden! In de online multiplayerstand kun je een plaatsje in de onlineranglijsten veroveren terwijl je de standen Dr. Mario en Dr. Luigi speelt. Gebruik speciale bonussen om de andere dokter het nakijken te geven! In de lokale multiplayerstand kun je het via een lokale draadloze verbinding of via Download Play opnemen tegen andere spelers in de spelstanden Dr. Mario, Dr. Luigi en Germ Buster. Werk je liever samen? Dan kun je Germ Buster samen spelen via de lokale multiplayerstand!

    Voor alle puzzelfanaten die graag alleen spelen, tegen anderen strijden, of samenwerken, is Dr. Mario: Miracle Cure voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen het perfecte medicijn!

    Dr. Mario: Miracle Cure is nu verkrijgbaar als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.