• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Code Name: S.T.E.A.M.


    15-05-2015

    Als de aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens, vestigt de mensheid alle hoop op S.T.E.A.M.: een team eliteagenten dat wordt aangevoerd door niemand minder dan president Abe Lincoln! Code Name: S.T.E.A.M., dat nu exclusief verkrijgbaar is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen, is een turn-based strategische shooter van de makers van Fire Emblem en Advance Wars. Stel het perfecte team samen, gebruik wapens die door stoomkracht worden aangedreven en boek een historische overwinning in de strijd tegen de buitenaardse indringers!

    Ga een team van vier agenten voor in de strijd en combineer hersenwerk met spierkracht om je tegenstanders het zwijgen op te leggen! Manoeuvreer voorzichtig over slagvelden vol gevaarlijke vijanden, en stippel een strategie uit terwijl je hordes vijanden aan flarden schiet of een bepaald gebied probeert te bereiken. Je hebt geen overzichtskaart, maar ziet alleen wat je agenten zien, dus verplaats je agenten naar hoger gebied voor een beter zicht op het slagveld en de posities van vijanden. Elke beweging en aanval kost stoom, dus doe rustig aan, en denk goed na voordat je vuurt. Blijf in dekking tot je klaar bent om aan te vallen, en bewaar wat stoom in je tank om tijdens de beurt van de vijand tegenaanvallen uit te kunnen voeren.

    Als je niet bezig bent om de invasie af te slaan, is het ook mogelijk om lokaal en online te strijden tegen andere spelers. Probeer je hoofd koel te houden tijdens razendsnelle gevechten, die je moet winnen door de meeste medailles te verzamelen of alle vijanden uit te schakelen. Bij sommige gevechten bevind je je zelfs in een reusachtige A.B.E.-robot, die is gebaseerd op niemand minder dan de president zelf! Je kunt ook laten zien dat je een heuse supermacht bent in openbare en privétoernooien.

    Sommige amiibo maken het mogelijk om Fire Emblem-helden de strijd in te sturen! Deze unieke personages vechten met de wapens en speciale aanvallen uit het Fire Emblem-universum. Als ze tijdens de strijd sneuvelen, kun je ze alleen maar tot leven wekken door je amiibo opnieuw tegen je systeem aan te houden.

    Kom alles te weten over de gameplay, de spelstanden voor één en meerdere spelers, het gebruik van amiibo en nog veel meer op onze nieuwe spelpagina voor Code Name: S.T.E.A.M.! Je kunt de game ook uitproberen met een gratis demo*, die je nu kunt downloaden in de Nintendo eShop. Het is tijd om op stoom te komen!

    Code Name S.T.E.A.M. is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de netwerkvoorwaarden en het privaybeleid.