• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Fossil Fighters Frontier


    29-05-2015

    Race, graaf en vecht in Fossil Fighters Frontier, dat nu uit is voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! In deze RPG beleef je een prehistorisch avontuur waarin het jouw taak is om Fossil Parks overal ter wereld te beschermen en om de geheimen te onthullen die er verborgen zijn. Graaf fossielen op en breng ze tot leven als vivosaurs: fabelachtige en oersterke wezens die geboren zijn om te vechten!

    Rijd met je Bone Buggy door Fossil Parks heen om fossielen op te sporen, graaf ze voorzichtig op met allerlei gereedschap, en neem het op tegen wilde vivosaurs in turn-based gevechten. Elk fossiel dat je opgraaft, kun je als vivosaur inzetten voor je team, en elk dier beschikt over verschillende aanvallen. Als je een fossiel ontdekt van een vivosaur die je al hebt, dan kan de vivosaur zelfs nieuwe moves leren!

    Laat zien wat je waard bent in lokale en online multiplayergevechten! Maximaal zes spelers kunnen het lokaal tegen elkaar opnemen in teams van drie. Als er niet genoeg spelers beschikbaar zijn, kunnen Paleo Pals die door de computer worden bestuurd, de teams aanvullen. Je kunt ook online tegen anderen vechten in Ranked Battles, en drie spelers kunnen lokaal samen Fossil Parks verkennen.

    Kom meer te weten over dit prehistorische avontuur en bekijk een paar van de speciale AR-kaarten die je kunt gebruiken om vivosaurs en Bone Buggy's vrij te spelen, op onze spelpagina voor Fossil Fighters Frontier.

    Fossil Fighters Frontier is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.