• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop – Animal Crossing: Happy Home Designer


    02-10-2015

    Maak droomhuizen, prachtige tuinen en een levendig dorpsplein in Animal Crossing: Happy Home Designer, dat nu exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen is uitgebracht! Neem opdrachten aan van je Animal Crossing-vrienden en laat hun woonwensen uitkomen in deze volledige nieuwe game in de Animal Crossing-serie. Je kunt Isabelle ook een handje helpen door het dorpsplein het kloppende hart van je gemeenschap te maken! Naast de game worden er ook een aantal nieuwe accessoires en bundels met speciale uitvoeringen uitgebracht, waaronder de NFC-lezer/-schrijver voor de Nintendo 3DS, waarmee je amiibo kunt gebruiken op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS. Vanaf de release is ook de eerste serie Animal Crossing-amiibo-kaarten verkrijgbaar!

    Ga aan de slag als werknemer bij Nook's Homes, de vastgoedfirma van Tom Nook. Daar is het jouw taak om de prachtigste huizen te ontwerpen voor verschillende dieren. Maak een praatje met mogelijke klanten om uit te vinden wat hun woonwensen zijn en creëer droomwoningen waarin de dieren zich helemaal thuis voelen.

    Laat je fantasie de vrije loop en probeer de opdracht van elk dier uit te voeren naar je eigen inzicht. Vergeet niet om de favoriete voorwerpen die de dieren al hebben, een plaatsje te geven in het interieur! Kies een stuk grond zodra je een opdracht in de wacht hebt gesleept. Bepaal dan hoe je het huis eruit wilt laten zien, en ga aan de slag. De binnenkant van het huis kun je aankleden met meubels, behang, vloeren en decoraties uit je catalogus. Ga vervolgens de buitenlucht in om ook de tuin onder handen te nemen. Dankzij de eenvoudige besturing met het touchscreen was het wegzetten en verplaatsen van voorwerpen nog nooit zo gemakkelijk!

    Isabelle heeft je hulp nodig om het dorpsplein leven in te blazen, dus werk met haar samen om je stadje te voorzien van onder meer scholen, winkels en restaurants. Als alles er prachtig uitziet, zal het op je dorpsplein binnen de kortste keren een levendige bedoening worden. Als het plein wordt uitgebreid, zullen er meer dieren naar Nook’s Homes gaan om hun huis door jou te laten inrichten.

    De eerste serie Animal Crossing-amiibo-kaarten is nu ook uit. Dit zijn kaarten met daarop je favoriete Animal Crossing-vrienden, die je kunt verzamelen! Met amiibo-kaarten van Animal Crossing kun je direct verbinding maken met je dierenvrienden en hun huizen ontwerpen, zonder dat ze daarvoor eerst naar Nook's Homes komen. Met speciale amiibo-kaarten kun je ook aan de slag gaan met de huizen van personages die je normaal gesproken niet om hulp zullen vragen, zoals Isabelle en K.K. Met amiibo kun je zelfs dieren uitnodigen om door jou gemaakte huizen te bezoeken, en ze aan het werk zetten in de openbare gebouwen van je stadje!

    Naast de game Animal Crossing: Happy Home Designer worden de volgende accessoires en bundels met speciale uitvoeringen ook vandaag uitgebracht*:

    • New Nintendo 3DS Animal Crossing: Happy Home Designer Pack: een wit New Nintendo 3DS-systeem met een digitaal exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer**, een unieke set covers*** en een speciale amiibo-kaart
    • New Nintendo 3DS XL Animal Crossing: Happy Home Designer Edition: een wit New Nintendo 3DS XL-systeem met een uniek coverontwerp in het thema van het spel, een digitaal exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer** en een speciale amiibo-kaart
    • Animal Crossing: Happy Home Designer + NFC Reader/Writer Pack: een fysiek exemplaar van Animal Crossing: Happy Home Designer, een speciale amiibo-kaart en de NFC-lezer/-schrijver
    • Apart verkrijgbare NFC-lezer/-schrijver, waarmee je amiibo kunt gebruiken op de Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL en Nintendo 2DS in games zoals Animal Crossing: Happy Home Designer, Super Smash Bros. for Nintendo 3DS en Code Name: S.T.E.A.M.
    • New Nintendo 3DS-covers No. 5 (met K.K. Slider), No. 6 (met Isabelle) en No. 27 (met verschillende dieren uit de serie)
    • Animal Crossing-amiibo-kaarten: Serie 1: elk pakje bevat één speciale amiibo-kaart en twee gewone amiibo-kaarten.

    Ontwerp de leukste huizen voor iedereen in Animal Crossing: Happy Home Designer, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! Kom meer te weten over het ontwerpen van huizen, het gebruik van amiibo, het delen van je favoriete projecten en belevenissen met andere spelers, en welke software en hardware verkrijgbaar is, op onze officiële Animal Crossing: Happy Home Designer-website!

    Animal Crossing: Happy Home Designer is nu verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen.

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.

    **Animal Crossing: Happy Home Designer is als onderdeel van deze bundel vooraf geïnstalleerd op een microSD-kaart van 4 GB.

    ***De set covers in het New Nintendo 3DS + Animal Crossing: Happy Home Designer Pack wordt in Europa niet apart verkocht.