• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkels en de Nintendo eShop: Star Fox Zero en Star Fox Guard


    22-04-2016

    Team Star Fox is terug in twee nieuwe games die vandaag uitkomen voor de Wii U. Word piloot, word een held en word Star Fox in de epische 3D-shooter Star Fox Zero, die nu exclusief verkrijgbaar is voor de Wii U. Als de legendarische Fox McCloud voer je het bevel over team Star Fox in spannende luchtgevechten om het heelal tegen de boosaardige Andross te beschermen!

    Abonneer je op op
    YouTube

    Als de hel losbreekt in het Lylat System kunnen alleen Fox, Falco, Peppy en Slippy het tij keren en de troepen van Andross verdrijven. Neem het op tegen deze schurk en zijn handlangers in alle uithoeken van de ruimte en op verschillende adembenemende planeten. Je zult voor talloze uitdagingen komen te staan en je zult reusachtige eindbazen moeten verslaan om dit avontuur tot een goed einde te brengen. Als je oog in oog komt te staan met de vijand, kun je hem in het vizier nemen met behulp van bewegingsbesturing. Door zowel de Wii U GamePad als de tv te gebruiken hoef je niets van de actie te missen!

    Op je tocht kun je gebruikmaken van allerlei voertuigen, waaronder de traditionele Landmaster, de drone-achtige Gyrowing en een aantal nieuwe voertuigtransformaties! Als je de tegenstander niet klein krijgt vanuit de lucht met je Arwing, dan kun je je schip omvormen tot een Walker: een krachtige, tweebenige robot, waarmee je vijanden op de grond te grazen kunt nemen. Met de amiibo* van Fox en Falco kun je ook nieuwe Arwings voor je eskader vrijspelen.

    Ontdek geheimen, alternatieve routes en verborgen eindbazen door levels opnieuw te spelen. Kijk altijd naar mogelijkheden om een nieuwe koers uit te stippelen. Op onze officiële website voor Star Fox Zero kun je ook Star Fox Zero: The Battle Begins bekijken. Dat is de eerste korte animatiefilm ooit die gebaseerd is op de Star Fox-games en -personages.

    CI7_WiiU_StarFoxGuard_GrippySlippyToad.jpg

    Terwijl de strijd in alle hevigheid woedt in Star Fox Zero, wordt er in Star Fox Guard, dat nu uit is voor de Wii U, een heel ander soort oorlog gevoerd. Ga aan de slag als hoofd beveiliging bij de lucratieve mijnbouwfirma van Grippy Toad en veeg hordes plunderende robots van de kaart met behulp van de AegisCam: de nieuwste uitvinding van Grippy's neefje Slippy Toad!

    Houd twaalf bewapende bewakingscamera's in het oog op de tv. Zodra je een indringer ziet, kun je van camera wisselen door het touchscreen op de GamePad aan te raken en de gemechaniseerde relschoppers onder vuur nemen. Familie en vrienden kunnen je helpen door de camerabeelden te bekijken en aan te geven uit welke hoek het gevaar komt!

    Iedere missie die je uitspeelt, levert waardevolle metalen en nieuwe wapens op, waarmee je de mijnbouwoperatie van je oom kunt omtoveren tot een onneembare vesting. Als de situatie uit de hand dreigt te lopen, kun je de amiibo* van Fox en Falco gebruiken om het Star Fox-eskader te hulp te roepen.

    Dankzij de verhaalstand en de uitdagende extra missies zullen ervaren strategen zich niet snel vervelen met deze game. Je kunt ook experimenteren met unieke online** spelstanden waarin spelers hun eigen aanvalspatronen kunnen creëren, die ze vervolgens kunnen uploaden op het internet voor andere spelers. Kom meer te weten door je camera's te richten op onze officiële Star Fox Guard-website.

    Naast de apart verkrijgbare versies van beide games is vanaf vandaag ook de Star Fox Zero First Print Edition beperkt verkrijgbaar.*** Daarin zit een speldisk met Star Fox Zero, een speldisk met Star Fox Guard en een Premium SteelBook®. Star Fox Guard is normaal gesproken alleen verkrijgbaar als downloadversie in de Nintendo eShop. Alleen in de First Print Edition vind je Star Fox Guard op een speldisk.

    Of je nu tussen de sterren door suist in je Arwing of een mijnbouwfaciliteit verdedigt tegen relschoppende robots, je kunt van alles beleven in Star Fox Zero en Star Fox Guard, die nu exclusief voor de Wii U verkrijgbaar zijn.

    Star Fox Zero is verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop op de Wii U. Star Fox Guard kun je downloaden in de Nintendo eShop op de Wii U. In de winkels kun je ook een downloadcode voor deze game kopen en in de Star Fox Zero's First Print Edition vind je Star Fox Guard op een speldisk.

    *Apart verkrijgbaar

    **Tijdens het spelen heb je een internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

    ***In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.