• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Planet Popstar is in gevaar! Ontdek hoe je deze wereld kunt redden op onze website voor Kirby: Planet Robobot


    27-05-2016

    Abonneer je op op
    YouTube

    Een kwaadaardige multinational met een gemechaniseerd leger probeert Planet Popstar in een metalen woestenij te veranderen. Er is maar één held die hier een stokje voor kan steken: Kirby! In Kirby: Planet Robobot, dat op 10 juni exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen wordt uitgebracht, kun je Kirby's kopieervaardigheden gebruiken en het formidabele Robobot-pantser besturen om je vijanden ervan langs te geven. Neem voor de release een kijkje op onze officiële website voor Kirby: Planet Robobot!

    CI7_3DS_KirbyPlanetRobobot_06.jpg

    Klim in het Robobot-pantser om je tegenstanders met gelijke munt terug te betalen! Dit keer kan Kirby gebruikmaken van deze krachtige robottechnologie. Scan je vijanden met het Robobot-pantser om hun krachten te kopiëren, zodat het pantser is opgewassen tegen iedere uitdaging. Vijanden en hindernissen maken zo geen schijn van kans! Op de website zie je in het deel 'Robobot-pantser' wat je allemaal kunt doen.

    CI7_3DS_KirbyPlanetRobobot_01.jpg

    Kirby staat erom bekend dat hij vijanden en voorwerpen kan opslokken en ze weer kan uitspugen om aan te vallen of om hindernissen te verpulveren. Maar dat is niet alles! Hij kan ook de krachten kopiëren van vijanden die hij opeet! In Kirby: Planet Robobot vind je allerlei klassieke kopieervaardigheden, evenals een paar nieuwe. Op de site kun je meer lezen over deze bijzondere eigenschap van Kirby en zie je onder andere hoe hij zijn vijanden voorgoed kan genezen met de Doctor-vaardigheid!

    Je kunt ook kopieervaardigheden gebruiken door middel van compatibele amiibo (apart verkrijgbaar). Met sommige amiibo speel je zelfs speciale krachten of eigenschappen vrij die gebaseerd zijn op het amiibo-personage dat je gebruikt. Als je een Kirby-amiibo uit de Kirby Collection tegen de NFC-sensor aan houdt, dan krijg je de unieke UFO-eigenschap. Met een Mario-amiibo kun je de roze held veranderen in Fire Kirby! Je kunt allerlei amiibo gebruiken, dus als je er eentje hebt, probeer hem dan te scannen om te zien wat er gebeurt. Kom meer te weten in het deel 'amiibo'.

    CI16_3DS_KirbyPlanetRobobot_amiibo.jpg

    Als je even genoeg hebt van Kirby's missie om de planeet te redden, dan kun je je geluk beproeven in een paar van de extra minigames! Daarover kun je meer lezen in het deel 'Minigames'. Beleef multiplayeractie voor maximaal vier spelers in Team Kirby Clash of geef de gameplay een nieuwe dimensie in Kirby 3D Rumble!

    Gebruik allerlei vaardigheden en neem het op tegen de robots om Planet Popstar te redden, exclusief op de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Neem een kijkje op onze officiële website voor Kirby: Planet Robobot om meer te weten te komen over het avontuur dat voor je ligt.

    Kirby: Planet Robobot is vanaf 10 juni verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Vanaf de release is ook de Kirby: Planet Robobot-amiibo-bundel verkrijgbaar. Daarin zit een exemplaar van de game en een Kirby Collection-amiibo van Kirby.*

    *In de winkels kun je meer informatie krijgen over de beschikbaarheid van dit product.