• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De wereld krijgt weer kleur op onze vernieuwde spelpagina voor Paper Mario: Color Splash!


    16-09-2016

    Pak je verfhamer en geef de wereld opnieuw kleur zodra Paper Mario: Color Splash op 7 oktober uitkomt voor de Wii U. Ontdek een hilarisch avontuur vol actie, raadselachtige puzzels en turn-based gevechten waarin je kleurrijke gevechtskaarten gebruikt. Ga naar onze vernieuwde spelpagina voor Paper Mario: Color Splash om meer te weten te komen over dit spetterende avontuur.

    Wanneer prinses Peach een kleurloze Toad ontvangt van een mysterieuze afzender, vertrekken Mario en zijn vrienden naar Kleureneiland: een papieren paradijs in nood. De grote verfsterren zijn verdwenen en alsof dat nog niet erg genoeg is, beroven de Slurp Guys alles en iedereen van zijn kleur! Ontdek hoe de vork in de steel zit en wie Mario op zijn avontuur tegenkomt in Verhaal en personages.

    WiiU_PaperMarioColorSplash_15.jpg

    Om de gemoederen op Kleureneiland te bedaren moet Mario zijn nieuwe verfhamer gebruiken om de papieren wereld opnieuw kleur te geven. Hij kan ook delen van het landschap uitknippen om puzzels op te lossen. Als er slechteriken in de buurt zijn, ga dan de confrontatie aan in turn-based gevechten waarvoor je zowel timing als strategisch inzicht nodig hebt! Gebruik gevechtskaarten met verschillende aanvallen om de vloer aan te vegen met je tegenstanders. Met geheimzinnige dingkaarten kun je krachtige aanvallen inzetten die je nog nooit hebt gezien. Ga naar Gameplay voor meer informatie.

    CI7_WiiU_PaperMarioColorSplash_RescueV.jpg

    "Hé, hoe zit het dan met ons? Wij zijn de échte helden van dit avontuur! Iedereen vindt Mario een stoere jongen, maar het zijn de dappere Toads van Rescue V die de kastanjes uit het vuur halen! Geloof je het niet? Wij hebben de harde feiten op film vastgelegd! Ontdek de waarheid onder Rescue V!"

    Geef Kleureneiland weer kleur en los het raadsel van de kleurloze Toads op. Ga naar onze spelpagina voor Paper Mario: Color Splash om meer te weten te komen over dit kleurrijke avontuur!

    Paper Mario: Color Splash is vanaf 7 oktober verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de Wii U.