• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Neem een kijkje op de Mario Party: Star Rush-website!


    07-09-2016

    Mario Party: Star Rush komt op 7 oktober uit voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen! De game is tot de nok toe gevuld met spelstanden en minigames voor maximaal vier spelers. Neem alvast een kijkje op onze officiële website voor Mario Party: Star Rush.

    In sommige spelstanden zijn alle spelers tegelijk aan de beurt, dus het tempo ligt hoger dan ooit! Kies je favoriete Toad en zoek de sterren bijeen die door Bowsers handlangers zijn gestolen in Toad-toernooi. Onderweg speel je minigames en baasgevechten, waarin je hulp krijgt van oude bekenden uit het Paddenstoelenrijk.

    Toad is echter niet de enige gangmaker. In Andere spelstanden vind je nog veel meer manieren waarop je kunt spelen: sprint naar de finish in Muntenrace, verpulver blokken in Boo's Blokkenspel en klim naar de top van de Schokkenkrabber! Vanzelfsprekend zijn er ook een heleboel minigames die je kunt spelen.

    Stel, je bent met zijn vieren, je hebt vier Nintendo 3DS-systemen en maar één exemplaar van Mario Party: Star Rush. Geen punt! Met Mario Party: Star Rush - Party Guest, dat je gratis* kunt downloaden in de Nintendo eShop, heeft iedereen toegang tot de volledige multiplayer-ervaring, waarbij je maar één exemplaar van de game nodig hebt! Je kunt ook samen spelen via Local Play of Download Play.** Daarnaast kun je amiibo (apart verkrijgbaar) in de game gebruiken. Binnenkort hebben we daarover meer informatie.

    Dit nieuwste deel in de Mario Party-serie heeft voor iedereen iets te bieden, dus ontdek deze doldwaze partygame op de officiële website voor Mario Party: Star Rush!

    Mario Party: Star Rush is vanaf 7 oktober verkrijgbaar in de winkels en als downloadversie in de Nintendo eShop, exclusief voor de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op 7 oktober worden er ook nieuwe amiibo in de Super Mario Collection uitgebracht: Wario, Rosalina, Donkey Kong en een Boo die licht geeft in het donker. Op 4 november komen er nog drie nieuwe amiibo uit in de Super Mario Collection: Daisy, Diddy Kong and Waluigi.

    *Hiervoor moet je een Nintendo Network ID koppelen, en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid. Om met meerdere spelers te spelen heb je ten minste één exemplaar van Mario Party: Star Rush nodig. Dit is niet mogelijk als je alleen Mario Party: Star Rush - Party Guest hebt.

    **Let op: voor Download Play moet iedere speler over één Nintendo 3DS-, Nintendo 3DS XL- of Nintendo 2DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken. Met Download Play is de multiplayercontent beperkt.