Nu in de winkel en in de Nintendo eShop: Kirby Battle Royale


03-11-2017

Kirby staat op het punt om mee te doen aan een toernooi met zijn sterkste rivaal tot nu toe: hijzelf! In deze hectische 3D-arena vechtgame speel je in een reeks chaotische gevechten en strijd je om de eerste plaats. Kirby Battle Royale is vanaf nu beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Met de cake van zijn dromen voor het grijpen doet Kirby mee aan Dedede's grandprix en ontdekt daar dingen die niet helemaal koosjer zijn!

Abonneer je op op
YouTube

Laat je talenten zien en versla talloze andere Kirby in tien epische strijdtypes. Grabbel naar appels, verdedig je vlag of sla de tegenstand aan gruzelementen in een reeks te gekke en competitieve uitdagingen. Speel alleen of in team om de allerbeste Kirby te worden!

Er zijn enorm veel verschillende manieren om je tegenstanders te verslaan! Daag drie andere spelers uit met Local Play of test je eigen vaardigheden en stijg in niveau in regionale online* ranglijstgevechten. Ook kun je via Download Play* met één exemplaar van de game tegen maximaal drie andere vrienden spelen!

CI_3DS_KirbyBattleRoyale_applescramble.jpg

Verander voor je aan de strijd begint van strategie door een andere kracht te kiezen! Er zijn tal van unieke kopieervaardigheden zoals de bliksemsnelle aanvallen met de ninjakracht of het geven van een pijnlijke diagnose met de dokterskracht. Beheers alle kopieervaardigheden om je tegenstand de grond in te drukken.

Als je de amiibo van Kirby (apart verkrijgbaar) scant, ontvang je een speciaal hoofddeksel voor je personage om in de arena te dragen. Probeer ook eens andere amiibo te scannen om te zien wat je kunt vrijspelen!

Gratis demo verkrijgbaar!*

Ben je klaar voor de strijd? Er is nu een gratis* demo van Kirby Battle Royale verkrijgbaar! Je kunt hem downloaden in de Nintendo eShop op een van de diverse Nintendo 3DS-systemen of via de officiële website van Kirby Battle Royale!*** Om Meta Knight vrij te spelen en te gebruiken als speelbaar personage kun je de opgeslagen data van de demoversie overdragen naar de volledige game van Kirby Battle Royale.

CI_3DS_KirbyBattleRoyale_MetaKnight.jpg

Zul jij de laatste Kirby op het strijdtoneel zijn? Waag je kansen in de arena en neem het op tegen je tegenstanders in een reeks knalharde gevechten in Kirby Battle Royale, exclusief beschikbaar voor de diverse Nintendo 3DS-systemen.

Ben je op zoek naar meer Kirby? Bezoek onze officiële Kirby-site en bekijk alle games met onze schattige roze knuffelbal in de hoofdrol.

Kirby Battle Royale is nu beschikbaar in de winkels en als downloadbare versie via de Nintendo eShop, exclusief voor diverse Nintendo 3DS-systemen.

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Let op: voor Download Play moet iedere speler over een Nintendo 3DS-systeem (apart verkrijgbaar) beschikken.

***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het actieve systeem voor downloads voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Op de website van Nintendo voltooide aankopen en geactiveerde demodownloads worden verwerkt via de Nintendo eShop.